Yıllar Sonra Merhaba

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
2017 dönemimde bu forumda takılırdım. Yıllar sonra cümleten selamun aleyküm merhaba hepinize..
Aleykum selam we rahmetullah Coolumsu kardeşim hoş geldin; uzun bir aradan sonra ismini görünce sevindim, özlemişiz seni. İnşeAllah fırsat buldukça forumda boy gösterirsin. Hayırlı Ramadan akşamları

Coolumsu Çevrimdışı

Coolumsu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Aleykum selam we rahmetullah Coolumsu kardeşim hoş geldin; uzun bir aradan sonra ismini görünce sevindim, özlemişiz seni. İnşeAllah fırsat buldukça forumda boy gösterirsin. Hayırlı Ramadan akşamları
Hatırlıyor musunuz benim takıldığım zamanları gerçekten :)

Unutulmadığıma sevindim :p

!slam4ever Çevrimdışı

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin
aha masaAllah, coolumsu kardes, hos geldin. kac senedir yoktunuz. hos geldiniz.

Coolumsu Çevrimdışı

Coolumsu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Eskiden her foruma üye olurdum, sonra nedense sanal dünyaya ara verdim. :)

Yeniden burada olmak güzel, bilgilendirici faydalı bir yer burası.

Coolumsu Çevrimdışı

Coolumsu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
aha masaAllah, coolumsu kardes, hos geldin. kac senedir yoktunuz. hos geldiniz.

Hatırlıyorum tabi, İlginç isminden dolayı paylaşımlarınla akılda kalıyorsun
Ben de çok özlemişim burayı, samimi din/tevhid uğruna çalışan insanları seviyorum. Eskiden daha kalabalıktı ama yine de forum halen güzel.. Türkiyedeki insanların din konusundaki bilgilerini düşününce bu forum çok faydalı..

Bizim insanımız yani Türkiye toplumu aslında genel olarak Allah’ı, Peygamber’i seviyor. Ben bir çok insan tanıdım, çok samimi. Eksik nokta bu sevginin gerektirdiği bilgi ve sorumluluklar tam bilinmiyor.

Doğrusunu öğrenmek yerine, camideki hoca -çoğu da maalesef tarikatçı- ne derse o dindir algısı maalesef en büyük sorun.. Dini anlatan herkes de iyi niyetli değil. Kimi cebini, kimi tarikatını, kimi vakfını doldurma peşinde.

O yüzden bu forum çok faydalı, insanlara tevhid bilinci aşılıyor. Herkes “Allah, tektir.”diyor ama bunun hayatındaki getirmesi gereken değişiklikler konusunda bilinçsizler.. İnşallah rabbimiz bu forumda sunduğunuz hizmeti de salih ameliniz olarak kabul eder..

Geri
Üst Ana Sayfa Alt