Ya ne diyorsun sen tam saçmalamaya başladın! İman çalmakta nedemek? İman nasıl çalınır? Ölenler şehid diye kesin konuşmak var mi dinimizde? İnşallah Allahu Teala onları şehidler zümresine ilhak eder. Senin için bir müslümanın öldürülmesi değil imanın çalınması önemli öyle mi? Belkide bu düşüncenden dolayı otura otura k"çını büyüttün ve cihad etmedin. Bırak abi kafirler mazlum müslümanları öldürsün zaten şehidler biz asıl şu Tayyip meselesi ile uğraşalım insanların imanını çalıyor öyle mi? Kimseye zorla birşey kabul ettirmiyor bu Tayyip herkes hür iradesi ve evet size garip gelecek ama akıllı olarak (yani deli olarak değil) Tayyibi destekliyorlar ve size göre kafir oluyorlar.
Bre cahil 'moruk' ve 'ibn' asıl zarar insanların sapması değil asıl zarar öldürülen samimi müslümanlar. Çünkü Allahu Teala buyuruyor artık hak ortada dileyen iman etsin dileyende inkar etsin. Ve bize müslümanların kanını ve ırzını koruma görevi vermiş ve insanların imanına vekil olmadığımızı, insanların imanlarını korumakla bizi görevlendirmediğini bir çok ayette bildirdi. Sen ve senin gibi cahili cuhela kalkmış en büyük darbeyi Tayyip İslama vurmuş çünkü müslümanların imanını çalmıştır yorumlarını yapıyorsunuz. Referans olarak forumu veriyorlar bre cahil seni muhatab almıyorum. Selam olsun sana ve senin gibilerine.
sen kendi içinde çelişiyorsun be adam. Az önce hava atarak Allah dilemedikçe iman bizden gitmez türünden laflar ettin şimdide İmanın çalınmasından bahsediyorsun. Ozaman şöyle söylemek lazım Allahu Teala haşa onların imanlarını Tayyip Erdoğanın çalmasını diledi ve Tayyip Erdoğan onların imanını çaldı. Ancak sapıklar bu tür çelişkili sözler söyler.
SAKALLI, hani sabahtan beri birşey demiyorum da, yapma be birader. Yine saçmalıklarını millete mi yutturma peşindesin.
Burada kimse "Müslümanlar ölsün biz oturalım" mı dedi? Sana mukayese yaptım, ama sen lafları klasik olarak kafan gibi yamuk anlama peşindesin. Bırak bu ayakları, biz oturarak kaba etimizi büyütüyormuşuz ya, sen nereden yazıyorsun? Kandahar'a yeni internet kafe mi açıldı? Yoksa Esed size wireless internet mi veriyor?
Bize göre Tayyipçilerin kafir olması diye birşey yok, Allah'ın dinine göre kafir oluyorlar. Tayyip kadar bu dine zarar veren biri var mı? Birçok kişinin imanını çaldırlar, bunuda senin gibi kaypak olan ancak tevhidi bilen insanları kandırarak yaptılar.
Bunuda Tayyip oturup kendi düşünüp yapmadı, ABD'nin projeleri dahilinde yaptı.
Ve cidden şizofren olduğunu yine kanıtladın. Ben imanımla hava atmam, elhamdulillah müslümanım. Bunun imanla ne alakası var.
Ancak anlama sorunun olduğu şuradan belli. Allah dilemedikçe imanım alınmaz dedim.
Evet öyle söylemek lazım, Allah subhanehu ve teala o kişilerin kafir olmasına müsaade etti, Tayyip Erdoğan'ın onların imanını çalmasına izin verdi, o da çaldı. Burada sıkıntı olan ne bir anlat hele bizde bilelim.