Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet resullah s.a.v kafirlerin karşsıında gül koklamıyordu onalra gülde fırlatmıyordu, kutlu doğum sohbeti çok güzel bu sohbeti müslümanlara ulaştıranlardan Allah razı olsun sohbeti yapan hocadanda Allah razı olsun
inşallah şehit olan hocamızdan ufakta olsa kısa sohbeti 8 dakıkalık ama çok iyi bir sohbet keşke uzunu olsaydı demeyın inşallah yakın zamanda olur dıyelım ALLAH sehadetini kabul bizlerede o guzellikte sehıtlık nasıp etsın amin
Allah razı olsun kardeslerm.. İndiriyorum şu an.. Yukardaki gül yarasından eklenen ses kaydının linklerden ayrı ders oldugunu sanmıştım.. onları indrdim inshaAllah.. Allah ecrinizi wersin..
inşallah şehit olan hocamızdan ufakta olsa kısa sohbeti 8 dakıkalık ama çok iyi bir sohbet keşke uzunu olsaydı demeyın inşallah yakın zamanda olur dıyelım ALLAH sehadetini kabul bizlerede o guzellikte sehıtlık nasıp etsın amin