Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk konuşmayı yapan şeyhin tusunami felaketini anlatan bir videosu vardı çok aradım bir zamanlar çok dagıtımını yaptık ama bitti ve şimdi bulamıyorum türkçe altyazılı
Allah inşşallah razı olur ama indirme butonu yok gülyarasına yönlendiriyor oraya yönlendikten sonra video çıkıyor ama indirme butonu yok 5dk oldu video hayla çalışmadı ?
Şeyh Halid bin Muhammed Er Raşid: Ummetin Adamlari Nerede
Allah ım bu adam benim beyni kemiriyor sanki kafatasımı ikiye bölüp asit damlatıyor bu adamı yarata ben kurban olurum :crycry:crycry:crycry:crycry:crycry:crycry:crycry:crycry:crycry
ben boyle bir sey demek istemedim..gercekten cok emek verilmiste hazirlanmis bir video onun icin dedim..video paylasmakta desteklemek anlamindadir..zorlu mesaketli bir is bunu hazirlamak..onun icin asil sahiplerine diye vurguladim...
ben boyle bir sey demek istemedim..gercekten cok emek verilmiste hazirlanmis bir video onun icin dedim..video paylasmakta desteklemek anlamindadir..zorlu mesaketli bir is bunu hazirlamak..onun icin asil sahiplerine diye vurguladim...