Adaletten bahsediyorsunuz ya Örnek vereyim;
Bu Gülnisa denen kız, Hadis İnkarcılığı yaptı hala yapmaktadır, Demokratları Rabiacıları bilfiil desteklemekte ,
Acaba merak ediyorum, Bir kişinin öldürülmesi mi daha büyük bir tehlikedir yoksa İTİKADİNİN gitmesi mi?
Ben İddia ediyorum ki HADİS İNKARCISI KİM OLURSA OLSUN KAFİRDİR...
Şimdi site böyle birine yaptırım uygulayacağına Varsa yoksa Cehennem Köpeği Harici Işid dedi durdu. Ne oldu etki tepkiyi doğurdu üç beş Işid den dahi bihaber adam gelip burda hakaret etti ve gitti. Her gelene Tabiri caiz ise Işid misin nusra mısın diye baskı yaptığınız için Adeta ;
BİR ZAMANLAR EL KAİDE DİYE YAFTALANAN BU İNSANLAR ŞİMDİ IŞİD DİYE HEM DE CİHAD HABERLERİNİ PAYLAŞAN BİR FORUMDAN DIŞLANDILAR... SUPHANALLAH
Allah ıslah etsin ne diyeyim...
Oradan forum yönetmek kolay görünüyor sanirim. Amac hata edeni atmak olsaydi emin ol benim disimda kimseyi birakmazdim.
Gelelim yapmis oldugun batil kiyasa, senin kafayla forumda gelenleri atsaydik bir cogunu kazanmaya vesile olmayacaktik, bugün bir cok hadis inkarcisi, menzilcisi, tasavvufcusu, furkancisi, nurcusunu forumda ehli sünnete döndügüne vesile olduk, direk teshis koyup adamlari dinlemeden, adamlara ehli sünneti tanitmadan atsaydik bu dini kime anlatacaktik, sen bana ben sana anlatacaksam bu forumun amaci ne ola ki?
Gelelim yapilan kiyima, bana göre kisisel kisinin yaptigi hata ki bu hata onun kafir olmasini gerektirse bile onun zarari sadece kendinedir ama burada büyük bir cemaatin islamin tüm ümmetini kiymasi durumu var, birinde tek kisi digerinde tüm ümmet , senin kiyasin nasil bir kiyasdir ki tek kisiyi ümmete mal ediyorsun.
Bos yere kelamcilik yapip akil oyunlari ile karsima gecme buna pisman olursun.
Ayrica hadis inkarcisi ise bunu o kisiye konu altindan yaz, yaptigi hadis inkarciligini forumda yaymaya meshur etmeye calisiyorsa yetkili adminleri özelden uyar, özelden yetkili admin sizi takmazsa forumun geneline konuyu ac millet görsün.
Konusmak cok kolay, acaba merak ediyorum o hadis inkarcisi deyip kafir ilan ettigin kisiye dua edenler, mesajlarina katilanlar ve ona konularda dostluk düsmanlik uygulamayan üyelerin durumu nedir.
Batil her zaman HAK karisisinda maf olacaktir, isidin yaptigi cürümler karsisinda savunamadiginizdan alakasiz örnekler veriyorsunuz.
Ayrica atmis oldugun iftirada sana yeter.
Biz kimseyi el kaide diye yaftalamadik ve de yaftalandi dediginiz kisiler gelipde burada cihad haberleri ekledi diye onlari forumdan atmadik, isidi sevmedigimizi delillendirmemize ragmen bir ac gözünü foruma bak her gün kac tane isid yanlisi haber olmakta ve gercekde haberin icinde isid gecen her konu silinse ve her kisi atilsa bu kadar isid bu forumda konusulur muydu?
El insaf diyorum..