Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Esselamûn Aleykûm.

S Çevrimdışı

slckgns

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
ismim selçuk,
uzun zaman önce bu konular hakkında bilgi almıştım ama çocuk sayılırdım.yaklaşık 1 veya 2 yıl allahualem tabi oldum sonra, bulunduğum çevre ve çocukluğun vermiş olduğu bilinçsizlikle ve bu bilgilerle tanışmama vesile olan kişilerinde çevremden taşınmaları nedeni ile. yaklaşık 10-12 yıl sapkınlığa düştüm yakın zamanda tekrar tövbe ettim. fakat etrafımda o kimselere ait fikir göremiyordum. internette araştırmaya çalıştım bir kaç sitede bilgilere ulaştım ama en geniş kaynaklaısını bana anlatıldığı gibi ve söylendiği gibi "BİRİ SANA BİR BİLGİ SUNARSA MUTLAKA KAYANĞINI SOR" ifadesi ile araştrıdım hamdolsun ALLAH'A burda ulaştığımı düşünüyorum, inşallah aranızda banada yer ayırırsınız. tekrar Esselamûn Aleykûm
 
xadex Çevrimdışı

xadex

Üye
İslam-TR Üyesi
Ve aleykumselam değerli kardeşim hoşgeldiniz..Ben de yeniyim islam.tr de .Farkını ilk bakışta gösteriyor gerçekten islam.tr...Zamanla siz de göreceksiniz..
Gereğince istifade edeceğinize inanıyorum.Kendi adıma çok faydalandığımı belirtmek isterim.Tekrar hoşgeldiniz.Allah tevbenizi kabul eylesin.İstikamet ehli eylesin.Kuran ahlakı ile ahlaklandırsın yüce Rabbim inşaAllah.Selam ve dua ile...Allah'a emanet olun..
 
S Çevrimdışı

slckgns

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Allah razı olsun inşallah bu dünyada ve öbür dünyada Salih kulların eyler
 
laylay Çevrimdışı

laylay

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Gel Ne Olursan Ol Gene Gel...Come come Whatever you Are
 
Birtat Çevrimdışı

Birtat

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
aleykum selam hoş geldiniz
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt