Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Kafir Amerikadan Azgın Işıda Müdehale Sinyali

A Çevrimdışı

akıncıbir

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu sinyal Işide falan değil kardeşlerim.Bu sinyal müslümanlara.Amerikan uçakları her kalktıklarında Nusracı, Işidci ayırmadan bombalayacaktır.Daha geçen haftalarda bombaladılar.Bu tuzaklara düşmeyelim.Hiçbir Müslümanı kafirlere tercih etmeyelim inşallah.Allah yanlış yolda olanların kalblerini düzeltsin, müminleri kafirlere karşı birleştirsin.Müslümanların arasındaki ihtilafları müslümanlar çözecektir.Kafirlerden beladan başka bir şey gelmez.
 
I Çevrimdışı

islamicworld

Üye
İslam-TR Üyesi
Alparslan Kuytul izlemenin zararları: komplo teorisyenciliği oynamak ve Ortadoğu politik uzmanı modlarına girmek. Eline mikrofonu ver, gerisini ona bırak. Konuşsun dursun.

Bir oluşum ajan da olabilir, olmayabilir de. Amma velakin bu hükmü vermek için tıpkı tekfir hükmü, zina haddi ve diğer cezalar için şüphesiz şaibesiz deliller olması gerekir. Aksi takdirde bu bir zandır ve asla İslam'da delil değildir. Bunu konuşan da iftiracı hükmünü alır velev ki doğru söylesin. Zira Allah resulu (sav), dört şahitle ispat edilmeyen bir zina isnadını, doğan çocuk zina edilen adama benzese bile haddi gerektirecek ve hüküm verecek delil saymamıştır. Yani, yüzde yüz ispatın olmadığı halde konuşuyor laf geveliyorsan onların hükmündesindir. Fıkıhtan toz yutmuş veya Allah'ın kalplerini saptırmadığı kişiler hariç hiç kimse bunda tereddüt etmez.


İnsanların çoğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Onlar sadece 'zanna uyarlar ve sadece yalan söylerler. Enam suresi
Ey iman edenler zandan kaçının. Hucurat Suresi
Her duyduğunu söylemesi kişiye yalan olarak yeter.
Muslim
 
M Çevrimdışı

musab99

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Elhamdulilah ben muslumanlari oldurenler kesenler hakkinda husn-i zan yapmadim ve yapmiyacamda Allah ne kadar musluman olduren munafik topluluk varsa Allah azze ve celle hepsini kahretsin.

Fitne cikran zalimler toplulugunu ajan ilan etmek , musluman oldurup fitne cikaranlari savunmaktan cok daha iyidir
 
I Çevrimdışı

islamicworld

Üye
İslam-TR Üyesi
Ben sana hüsnü zan veya suizan et demiyorum, "hüküm verme fıkhı"nın şartlarından ve bunun basitçe konuşulmayacak bir mes'ele olduğundan söz ediyorum.
 
Üst Ana Sayfa Alt