İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Es selamu aleykum akhilerin watsap durumlarını yazayım dedim
La dedik tüm şer putlara
Gemiler bana denizi hatırlatır insanlarda ölümü
Sizin için din olarak islamı beğendim(maide 5/3)
Din dünyaya karışmayacaktıda niye bu dünyaya geldi bu din ?
Buda sofinin biri ;
hak aziz fedaileri muazzezdir
Es selamu aleykum akhilerin watsap durumlarını yazayım dedim
La dedik tüm şer putlara
Gemiler bana denizi hatırlatır insanlarda ölümü
Sizin için din olarak islamı beğendim(maide 5/3)
Din dünyaya karışmayacaktıda niye bu dünyaya geldi bu din ?
Buda sofinin biri ;
hak aziz fedaileri muazzezdir
Iletişimsizlikte son noktayi bulmak icin
Watsapi bile kaldirdim.
Durum bile okumak istemez hale geldi bunyem
Bir burasi kaldi.
Haysemeye inat kitabi alayim da gideyim diye bekliyorum.
Ey Rabbimiz! Onlara, içlerinden senin âyetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti öğretecek, onları temizleyecek bir peygamber gönder. Çünkü üstün gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin (bakara 129)
selamun aleykum ve rahmetullahı ve berekatuhu.
Hayırlı bereketlı sahurlar akhıler.
Ey Rabbimiz! Onlara, içlerinden senin âyetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti öğretecek, onları temizleyecek bir peygamber gönder. Çünkü üstün gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin (bakara 129)
selamun aleykum ve rahmetullahı ve berekatuhu.
Hayırlı bereketlı sahurlar akhıler.
bu aksam benı uzen görüntülerden bır tanesı ıftar çadırı altında kurulan bu Zenginler sofrasında asıl muhtac olan surıyelı çocukların tokatlanarak uzaklaştırılmak ıstenmesı ne dıyeyım kı CİHAD edmek ısteyen gençler bu sekıldekı sahısları takıp edın bu adamlara hakettıgı gıbı muamele edın
Benım yetımımı mazlumumu kımse ıtemez...
bu aksam benı uzen görüntülerden bır tanesı ıftar çadırı altında kurulan bu Zenginler sofrasında asıl muhtac olan surıyelı çocukların tokatlanarak uzaklaştırılmak ıstenmesı ne dıyeyım kı CİHAD edmek ısteyen gençler bu sekıldekı sahısları takıp edın bu adamlara hakettıgı gıbı muamele edın
Benım yetımımı mazlumumu kımse ıtemez...
zabaaanan yapalım 4ü geçerken. beni de alıştırdınız düzgün yazmamaya. iki gün fazla dursam diksiyonum da bozulacak. fasih istanbul türkçesi konuşan birini nasıl da kötü etkiliyorsunuz
zabaaanan yapalım 4ü geçerken. beni de alıştırdınız düzgün yazmamaya. iki gün fazla dursam diksiyonum da bozulacak. fasih istanbul türkçesi konuşan birini nasıl da kötü etkiliyorsunuz