İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Hiç kimsenin kimse adına bir şey yapamayacağı, kimseden bir şefaatin kabul edilmeyeceği, kimseden fidye alınmayacağı ve onların (hesaba çekilenlerin) bir yardım göremeyecekleri günden sakının. bakara 48
Hayırlı sahurlar akhıler jazakallahu hayr.
Selamun aleykum ve rahmetullahı ve berekat
Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim! Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.. Allahumme Amin..
Bu gece akhıler de bır azalma oldu sanırım
ıftar yemegını fazla kaçırıp yatsıyı geceye bırakıp ıbadet ıle meşgul olsa gerekler allah celle celaluhu tum hayır uzere yaptıklarımızı kabul eylesın
Bu gece akhıler de bır azalma oldu sanırım
ıftar yemegını fazla kaçırıp yatsıyı geceye bırakıp ıbadet ıle meşgul olsa gerekler allah celle celaluhu tum hayır uzere yaptıklarımızı kabul eylesın ınsaallah
bana bakma ben her daım her yere koşturmaya calısan aciz bır kulum akhı burada boyleyım reelde zaten artık
benı görünce tanıdıklarımdan ısrar etmıyorum kimseye hadı mı hadı tamam bıttı.
“Bir selamla selamlandığınızda, siz ondan daha güzeliyle selam verin ya da aynıyla karşılık verin. Şüphesiz, Allah her şeyin hesabını tam olarak yapandır.’’ (Nisa Suresi / 86. Ayet)
We aleykum selam ve rahmetullah tüm selamlara ithafen..
Selam vermek sünnet almak ise farzdır..