Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

2016 Sahurcular Konusu(kitap Hediyeli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Esselamu aleykum,

يَا اَيُّهَا الَّذٖينَ اٰمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوّٖى وَعَدُوَّكُمْ اَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ اِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَاِيَّاكُمْ اَنْ تُؤْمِنُوا بِاللّٰهِ رَبِّكُمْ اِنْ كُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فٖى سَبٖيلٖى وَابْتِغَاءَ مَرْضَاتٖى تُسِرُّونَ اِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَاَنَا اَعْلَمُ بِمَا اَخْفَيْتُمْ وَمَا اَعْلَنْتُمْ وَمَنْ يَفْعَلْهُ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبٖيلِ۝

60.1 - Ey İman edenler! Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin. Siz onlara sevgi gösteriyorsunuz. Hâlbuki onlar size gelen hakkı inkâr ettiler. Rabbiniz olan Allah'a inandınız diye Resûlü ve sizi yurdunuzdan çıkarıyorlar. Eğer rızamı kazanmak üzere benim yolumda cihad etmek için çıktıysanız (böyle yapmayın). Onlara gizlice sevgi besliyorsunuz. Oysa ben sizin gizlediğinizi de, açığa vurduğunuzu da bilirim. Sizden kim bunu yaparsa, mutlaka doğru yoldan sapmıştır.

Mumtehine, 1
 
Şeriatcı Çevrimdışı

Şeriatcı

Jihad still continue
İslam-TR Üyesi
Ne ara 5 sayfa olmus bu konu :)
 
İkrime Çevrimdışı

İkrime

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum ihvan kitap için parkura bende çıktım bu böyle biline :) Bu arada susadım sanırım kaç dakika kaldı akşama .
 
Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sa. Şimdiden ramazanınız hayırlı olsun, güzel güzel değerlendirmeniz dileği ile. Geçen yıldan bilenler bilir sahurcular başlığı yaptık. Bu sene de yapalım inş.
Ramazan ayı boyunca her sahurda gelip bi selam veriyorsunuz bu konuya. Dilediğiniz başka şeyler de yazabilirsiniz tabii ki. Tüm ramazan ayı kaçırmadan gelenler arasından 3 kişiye biz de kitap hediye edeceğiz. Sürpriz olsun kitaplar. Özelden ulaşıyoruz geçen sene olduğu gibi hediye gidecek kişilere.
Arada kaçıran olursa hakkını kaybeder :eek: İbadetlerinizi falan etkilemesin aman, kuran okuyun bol bol bizleri de duada unutmayın. Şimdiden yarışmacılara başarılar
(İlk sahurdan itibaren katılan kişileri ilk mesaja eklerim. arada girmeyen olursa silecez mecbur ona göre)

Katılımcılar
  1. MEG
  2. LoRy

İsmimizin mesajda olduğunu nerden bilicez ?
akhi konudaki ilk mesajda yazıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt