2016 Sahurcular Konusu(kitap Hediyeli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Ya hesap niye yanlış?? Listede 11 kişi kalmış geriye, biz de 3 Sivaslıyıh olasılık çok büyük... Artık bu senede çıkmazda hiç çıkmaz gibi geliyor Allahu alem: ))

3 kisi 11 de bile yüzde 33 olmuyor kaldiki bu cekilis misal su sekilde olsa, sonuna kadar gitti diyelim 6 kisi kaldi 3 sivasli 3 de sivasli olmayan : ) su sekilde bir sonuc cikabilir.

1. kazanan, sivasli olmayan
2. kazanan, sivasli olmayan
3. kazanan, yine sivasli olmayan : )
4. kazanamayan tabi ki sivasli
5. kazanamayan tabi ki sivasli
6. kazanamayan tabi ki yine sivasli : ))

aha bu sivaslilar ve trabzonlular kadar milliyetci fasist her ne kadar kötü bildigim kelime varsa bununla övünen insan görmedim hayatimda.

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
3 kisi 11 de bile yüzde 33 olmuyor kaldiki bu cekilis misal su sekilde olsa, sonuna kadar gitti diyelim 6 kisi kaldi 3 sivasli 3 de sivasli olmayan : ) su sekilde bir sonuc cikabilir.

1. kazanan, sivasli olmayan
2. kazanan, sivasli olmayan
3. kazanan, yine sivasli olmayan : )
4. kazanamayan tabi ki sivasli
5. kazanamayan tabi ki sivasli
6. kazanamayan tabi ki yine sivasli : ))

aha bu sivaslilar ve trabzonlular kadar milliyetci fasist her ne kadar kötü bildigim kelime varsa bununla övünen insan görmedim hayatimda.

Ümmü Yasir ablam kızma ama haklılık payı yok değil kardeşin :hmmm:

IsLaM4eVeR :harika:

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
O değilde o kitap bana çıkmış ben anlamam ilk 3 olmam lazım denemede bile beni gösteriyor varsın siz dusunun dağılın artık :harika: alketa sana çıkarsa :acpsnr:

ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bence 3 değilde 5 kişi olsun . Destek istiyorum arkadaşlardan 3 değilde 5 olsun samanpan sen kendin istedin adın bu listede niye yok şimdi anla bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...