Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 kisi 11 de bile yüzde 33 olmuyor kaldiki bu cekilis misal su sekilde olsa, sonuna kadar gitti diyelim 6 kisi kaldi 3 sivasli 3 de sivasli olmayan : ) su sekilde bir sonuc cikabilir.
1. kazanan, sivasli olmayan
2. kazanan, sivasli olmayan
3. kazanan, yine sivasli olmayan : )
4. kazanamayan tabi ki sivasli
5. kazanamayan tabi ki sivasli
6. kazanamayan tabi ki yine sivasli : ))
aha bu sivaslilar ve trabzonlular kadar milliyetci fasist her ne kadar kötü bildigim kelime varsa bununla övünen insan görmedim hayatimda.
Bence Sivaslı olmayanlara inat bilgisayar üçümüzün de adını seçecek... Bilgisayar bile tanır bizi...3 te 3 yapacaz evelallah... Ben hiç milliyetçi Sivaslı tanımıyorum...; )) Sivaslıları kazandırmamak için ne ihtimal varsa saymışsınız pesss: ) Ama sonuç bizim lehimize olacaktır inşaAllah ve burada güzel bir cevap yazacam inşaAllah o gün...: )))
İslam ahi ben kardeşlerimize tebessüm ettirmek için öyle yazdım tabi ki milliyetçi değilim...Dinen yasak olan bişeyi nasıl savunabilirim...Peygamber as'ın yasakladığını şeyin üstüne söz söylemek ne haddime...Hay Allah ciddiye alındığımı tahmin etmemiştim...Kötü örnek olmamak adına şöyle diyim ozaman: Kardeşlerim bugünkü yazdıklarımı Ramazan günü sizleri biraz tebessüm ettireyim diye yazdım, yani gerçek sandıysanız üzülürüm