İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rabbim sen bize mağfiret et.. Bizi hayırlar ile mükafatlandır..
Rabbim bizi bağışla ve bizi firdevsin ile ödüllendir..
Rabbim cennette cemalini ilk gören kullarından eyle bizi..
Resulullah'ın sofrasından bizleri rızıklandır..
Şehitler gibi yaşamayı ve şehit olmayı bizlere nasip et.. Allahumme Amin..
Allah'a hamd olsun. Uzun zaman sonra bizim ufaklığın battaniyeyi üzerimden çekip, üzerime çıkarak uyandırmasıyla bu aksam resmen tanıştım : ) Hele uyandırış cümleleri yok mu; 'Kadiy kak. Kahvaytı yapıp, çay içiyp dışayı oyuç tutmaya gideceyiz' bide elinde ufak oyuncak davulu vura vura herkesi kaldırdı, tabii ilk benden başladı : )
Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuh hayırlı ve bereketli sahurlar.
Teravih namazinda yanimda saf tutan çocuk rahatligi lazim bana. Bir rekat kiliyor sonra gezip geliyor kaldigi yerden devam ediyordu. Allah ona islam üzere bir yasam nasib eylesin. İnşaAllah bastan sona gunahlardan uzak bir hayat surer
Teravih namazinda yanimda saf tutan çocuk rahatligi lazim bana. Bir rekat kiliyor sonra gezip geliyor kaldigi yerden devam ediyordu. Allah ona islam üzere bir yasam nasib eylesin. İnşaAllah bastan sona gunahlardan uzak bir hayat surer
‘Benim havzım bir aylık yol genişliğindedir. Onun suyu sütten daha beyaz, kokusu miskten daha güzeldir. Bardakları da gökyüzünün yıldızları gibi çoktur. Herkim ondan içerse, o artık ebediyen susamaz!’ buyurdu.”
Oruç tutan erkekler ve oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkekler ve ırzlarını koruyan kadınlar, Allah'ı çok zikreden erkekler ve zikreden kadınlar var ya; işte Allah, bunlar için bir mağfiret ve büyük bir mükafat hazırlamıştır.."
Ahzab suresi 35