En son teravihe gittiğimi yanlış hatırlamıyorsam ya 2004 yada 2005 ti hatimli kıldırıyor diye 3 mahalle aşağıdaki camiye giderdim.. Allahım bu nasıl bir kalabalık.. Amacım memurun arkasındaki safa girebilmek ama ak sakallı amcalardan geçit yok.. Gözüm kara sıkışa sıkışa ezile büzüle saf saf yararak başardım son level deyim o anki gurur.. Başarının verdiği haz.. Sanırsınki camiyi benim üstüme yapacaklar.. Tam kalktık safta bir dalgalanma oldu gözümü açtığımda 6 yada 7 inci safta kendimi buldum iki ak sakallının arasında... Hani monopoli mi neydi bir oyun vardı gidersin gidersin bir kutucuğa geldiğinde seni geri atar yaa aynen öyle oldu.. Neyse ak sakallıların arasında namaza başladık herkes eller bilekten bağlı ben ise kendimi kucaklamışım namaz devam ediyor ee hatim bilindiği gibi uzun malum 3 tü 5 ti derken ak sakallılardan solumdaki iftarda sarımsak yediğini bariz bir şekilde belli etti dayanamadım kıkırdadım biraz öksürerek beni uyardı sonraki rekattede sağımdaki soğan yediğini belli etti.. Allahım bayılacam ama beni gülme tuttu ve tutamıyorum kendimi çıktım namazdan oturdum hemen safın ortasına koptum evet o gün benim için bir sondu..
Abi senin ak ihtiyarlar kebabci baran ustadan çıkıp gelmişler belli
.
Bu abilerde;