Kardeş cok makbule geçti çok sağol wallaha
U Çevrimdışı Ubeydullah 2006 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 21 Eki 2006 #2 S.A Allah razı olsun kardeşim çok makbule geçtin. Şayet daha varsa elinde biz onlarıda indiririz :shocked:
S.A Allah razı olsun kardeşim çok makbule geçtin. Şayet daha varsa elinde biz onlarıda indiririz :shocked:
R Çevrimdışı raihan Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Kas 2006 #5 valla kardes cok sagolda ah birde mp3 olsaydı ama yinede eline saglık
M Çevrimdışı mercan71 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 3 Ara 2006 #6 sağolasın kardeşim.allah razı olsun...çok işe yarıyo valla....
Ş Çevrimdışı ŞEHADETE_AŞIK! Üye İslam-TR Üyesi 3 Ara 2006 #7 s.a kusura bakmayın bişey sorcaktım..... bir siyede daha sormuştum yanılmıyorsam cvp alamadım,,versiğiniz sitenin neresinden indirebilirim ?? yardımcı olursanız sevinirim...
s.a kusura bakmayın bişey sorcaktım..... bir siyede daha sormuştum yanılmıyorsam cvp alamadım,,versiğiniz sitenin neresinden indirebilirim ?? yardımcı olursanız sevinirim...
M Çevrimdışı meftun Üye İslam-TR Üyesi 4 Ara 2006 #8 Altta verdiğim linkte detaylı olarak nasıl dosya indirileceği anlatılıyor https://www.islam-tr.org/font_color...en_dosya_İndirme_resimli_anlatım-t2171.0.html
Altta verdiğim linkte detaylı olarak nasıl dosya indirileceği anlatılıyor https://www.islam-tr.org/font_color...en_dosya_İndirme_resimli_anlatım-t2171.0.html
C Çevrimdışı commandant Yeni Üye İslam-TR Üyesi 5 Ara 2006 #9 S.A Allah razı olsun kardeşim çok makbule geçti
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Şub 2007 #11 Tamam ftpde gerekli düzenlemeleri yapayımda sen bunları ftpmize at sorunsuz dileyen indirsin.
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Şub 2007 #12 Allah iyiliğini versin kardeş öyle değil )) ftp herkes de yok bende sende var) link atmamız lazım üyelerin indirmesi için neyse ben bakım sen attıysan linkleri eklim.
Allah iyiliğini versin kardeş öyle değil )) ftp herkes de yok bende sende var) link atmamız lazım üyelerin indirmesi için neyse ben bakım sen attıysan linkleri eklim.
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Şub 2007 #13 Kayali34 ' Alıntı: Gerçekten güzeLmiş Fon MüzikLeri :yale daha yeni dinLiyom bende :hahahaa ftpden depo.islam-tr.org fonmüzikleri atıLmıştır. Genişletmek için tıkla ... ne yanı sen bunları dınlememışmıydın :hahahaa :muhaha
Kayali34 ' Alıntı: Gerçekten güzeLmiş Fon MüzikLeri :yale daha yeni dinLiyom bende :hahahaa ftpden depo.islam-tr.org fonmüzikleri atıLmıştır. Genişletmek için tıkla ... ne yanı sen bunları dınlememışmıydın :hahahaa :muhaha
N Çevrimdışı nur_yuce Üye İslam-TR Üyesi 21 Şub 2007 #14 herseye-inat ' Alıntı: Kayali34 ' Alıntı: Gerçekten güzeLmiş Fon MüzikLeri :yale daha yeni dinLiyom bende :hahahaa ftpden depo.islam-tr.org fonmüzikleri atıLmıştır. Genişletmek için tıkla ... ne yanı sen bunları dınlememışmıydın :hahahaa :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
herseye-inat ' Alıntı: Kayali34 ' Alıntı: Gerçekten güzeLmiş Fon MüzikLeri :yale daha yeni dinLiyom bende :hahahaa ftpden depo.islam-tr.org fonmüzikleri atıLmıştır. Genişletmek için tıkla ... ne yanı sen bunları dınlememışmıydın :hahahaa :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Şub 2007 #16 !sLaM4eVeR ' Alıntı: Kötü yakalandı :mutlu Genişletmek için tıkla ... bencede :muhaha
N Çevrimdışı nur_yuce Üye İslam-TR Üyesi 21 Şub 2007 #17 !sLaM4eVeR ' Alıntı: Kötü yakalandı :mutlu Genişletmek için tıkla ... herseye-inat ' Alıntı: !sLaM4eVeR ' Alıntı: Kötü yakalandı :mutlu Genişletmek için tıkla ... bencede :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
!sLaM4eVeR ' Alıntı: Kötü yakalandı :mutlu Genişletmek için tıkla ... herseye-inat ' Alıntı: !sLaM4eVeR ' Alıntı: Kötü yakalandı :mutlu Genişletmek için tıkla ... bencede :muhaha Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Şub 2007 #18 Bende onu dicekdim kayalı kardeşin çok üstüne gitmeyin siteyi bırakır :muhaha
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Şub 2007 #19 !sLaM4eVeR ' Alıntı: Bende onu dicekdim kayalı kardeşin çok üstüne gitmeyin siteyi bırakır :muhaha Genişletmek için tıkla ... yok kayalı bırakmaz sıteyııı...bızlerı sızlerı :yale :muhaha :hahahaa :muhaha ustune gıdılmıcek gıbıde değilki ama :hahahaa dınlemedığı muzıkelrı bızlere dınletıoo :muhaha :muhaha
!sLaM4eVeR ' Alıntı: Bende onu dicekdim kayalı kardeşin çok üstüne gitmeyin siteyi bırakır :muhaha Genişletmek için tıkla ... yok kayalı bırakmaz sıteyııı...bızlerı sızlerı :yale :muhaha :hahahaa :muhaha ustune gıdılmıcek gıbıde değilki ama :hahahaa dınlemedığı muzıkelrı bızlere dınletıoo :muhaha :muhaha
N Çevrimdışı nur_yuce Üye İslam-TR Üyesi 21 Şub 2007 #20 herseye-inat ' Alıntı: !sLaM4eVeR ' Alıntı: Bende onu dicekdim kayalı kardeşin çok üstüne gitmeyin siteyi bırakır :muhaha Genişletmek için tıkla ... yok kayalı bırakmaz sıteyııı...bızlerı sızlerı :yale :muhaha :hahahaa :muhaha ustune gıdılmıcek gıbıde değilki ama :hahahaa dınlemedığı muzıkelrı bızlere dınletıoo :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... :güldüm
herseye-inat ' Alıntı: !sLaM4eVeR ' Alıntı: Bende onu dicekdim kayalı kardeşin çok üstüne gitmeyin siteyi bırakır :muhaha Genişletmek için tıkla ... yok kayalı bırakmaz sıteyııı...bızlerı sızlerı :yale :muhaha :hahahaa :muhaha ustune gıdılmıcek gıbıde değilki ama :hahahaa dınlemedığı muzıkelrı bızlere dınletıoo :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... :güldüm