Aklımdaki Akhi (üye)

!slam4ever Çevrimiçi

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin
Hersey aciktan yapilmaz. Bircok kardesimize ulasabilmek icin bir cok mesakate girdigimiz cokca olmustur ama ne yazikki özlenenlerde özlem duysaydi suan Allahu alem aramizda cok kardes ara sira da olsa gelirdi.

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
@Mustafa Sabri mustafa ağabey hep aklımdasın vallahi unutmuyorum :) Ağabey senin meslek nedir bana sanki torna tesviye ustasıymışsın gibi geliyor öyle hissettiriyor.
Alkâme kardeşim Allah senden ve buradaki kardeşlerimden razı olsun , torna tesviye nereden aklına geldi torna deyince, gözümün önüne küçükken bindiğimiz tornet vardı o geliyor, yani o meslek hakkında o kadar bilgiliyim. Eyt liyiz emekli olacagız diye gün sayıyoruz.

A Çevrimdışı

Alkâme

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Alkâme kardeşim Allah senden ve buradaki kardeşlerimden razı olsun , torna tesviye nereden aklına geldi torna deyince, gözümün önüne küçükken bindiğimiz tornet vardı o geliyor, yani o meslek hakkında o kadar bilgiliyim. Eyt liyiz emekli olacagız diye gün sayıyoruz.
Valla bilmem ağabey öyle aklıma gelmiş hayırlı olsun islam tr dende bir eytli çıktı hamdolsun :) o tornetlere ben de bindiydim ağabey Allah hepimizden razı olsun

!slam4ever Çevrimiçi

!slam4ever

لا اله الا الله
Admin
Heycan isimli bir arkadaş vardı bir konu başlığı açmıştı ve ben o konu sayesinde bu siteyi tanımıştım o arkadaş nerede acaba ...
belki ulasabilirsin diye sitede kayitli oldugu emaili paylastim seninle.

baska kardeslere ulasmak isteyenler olursa hayirli bir amac icin paylasim yapmaya devam edecegim : )

Sefa Demirci Çevrimdışı

Sefa Demirci

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
belki ulasabilirsin diye sitede kayitli oldugu emaili paylastim seninle.

baska kardeslere ulasmak isteyenler olursa hayirli bir amac icin paylasim yapmaya devam edecegim : )
Allah razı olsun hocam, google hesabı yok malesef yarın birde face den bakayım o akhi yaşıyorsa foruma dönmesini isterdim. En ilgimi çeken üyelerden :)

Ahıskalı Çevrimdışı

Ahıskalı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
@Ahıskalı gözükmüyorsun nerelerdesin kardeşim. Evlendin mi ne yaptin?

(Dedim ama sonra ismini üzerine tıklayınca 2-3 saat önce burdaymişsin)
Ahim burdayım. Rabbim bana eş nasip etti. Hem bu arada okula başladım (şimdi fakülteye varmak üzereyim) bu arada yeni bir saldırı(tebliğ) için hazırlık yapıyorum :) la nasra illa billah! Allahu maana

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
@Alketa kardeşim nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.Merak ettim. iyisindir inş
Tek iyi ol da. Sıkıntı yok

Vҽϲízҽ Çevrimdışı

Vҽϲízҽ

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Alketa'nın Osmanlı tokatı butonu fikri güzelmiş, olsaydı döndüğünde güzel bir sürpriz olurdu kitap sponsorumuza :) Hatta ek olarak Muhammed Ali yumruğu, uçan tekme, "çorapla ıslak terliğe bas", "serçe parmağını çarp" butonu vs de olabilir. Bu butonlar sayesinde "birilerine" yazarak enerji de kaybetmeyiz :D

مكنون Çevrimdışı

مكنون

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ramazan'a az kaldı Alketa kullanıcı adlı kardeş Ramazan'a doğru döner düşüncesindeyim. Genelde Ramazan ayında aktif oluyordu.