Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Mustafa Sabri mustafa ağabey hep aklımdasın vallahi unutmuyorum Ağabey senin meslek nedir bana sanki torna tesviye ustasıymışsın gibi geliyor öyle hissettiriyor.
Hersey aciktan yapilmaz. Bircok kardesimize ulasabilmek icin bir cok mesakate girdigimiz cokca olmustur ama ne yazikki özlenenlerde özlem duysaydi suan Allahu alem aramizda cok kardes ara sira da olsa gelirdi.
@Mustafa Sabri mustafa ağabey hep aklımdasın vallahi unutmuyorum Ağabey senin meslek nedir bana sanki torna tesviye ustasıymışsın gibi geliyor öyle hissettiriyor.
Alkâme kardeşim Allah senden ve buradaki kardeşlerimden razı olsun , torna tesviye nereden aklına geldi torna deyince, gözümün önüne küçükken bindiğimiz tornet vardı o geliyor, yani o meslek hakkında o kadar bilgiliyim. Eyt liyiz emekli olacagız diye gün sayıyoruz.
Alkâme kardeşim Allah senden ve buradaki kardeşlerimden razı olsun , torna tesviye nereden aklına geldi torna deyince, gözümün önüne küçükken bindiğimiz tornet vardı o geliyor, yani o meslek hakkında o kadar bilgiliyim. Eyt liyiz emekli olacagız diye gün sayıyoruz.
Valla bilmem ağabey öyle aklıma gelmiş hayırlı olsun islam tr dende bir eytli çıktı hamdolsun o tornetlere ben de bindiydim ağabey Allah hepimizden razı olsun
Ahim burdayım. Rabbim bana eş nasip etti. Hem bu arada okula başladım (şimdi fakülteye varmak üzereyim) bu arada yeni bir saldırı(tebliğ) için hazırlık yapıyorum la nasra illa billah! Allahu maana
Alketa'nın Osmanlı tokatı butonu fikri güzelmiş, olsaydı döndüğünde güzel bir sürpriz olurdu kitap sponsorumuza Hatta ek olarak Muhammed Ali yumruğu, uçan tekme, "çorapla ıslak terliğe bas", "serçe parmağını çarp" butonu vs de olabilir. Bu butonlar sayesinde "birilerine" yazarak enerji de kaybetmeyiz