Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
meali hakkında fikrim yok. ama bu adam zaman gazetesinde köşe yazarı enetellektüel batıl fikirlerini hak islam dinine sentezlemeye çalışan biri. sürekli demokrasi, seçimler ve var olan küfür sisteminin partileriyle ilgili yazılar kaleme alan biri. benim tavsiyem böyle adamlardan uzak durulması.
Ben bir ara online göz gezdirdim, pek hosuma gitmedi. Gerci Rabbim affetsin, Rabbimin ayetlerinin hepsi birbirinden güzel ama meal dogru tercüme yapilmayinca insanin kalbine dokunmuyor. Yasar Nuri, Ihsan Eliacik, Edip Yüksel olmasinda, Iskender mihr felan filan... Herhalde onlarinkinden iyidir Ali Bulac
Ben de baya bi okudum derken, bir ara yatmadan evvel meal okuyordum evde bu vardı,kehf suresine kadar geldim yani kuranın yarısına kadar falan okudum,bir sıkıntı görmedim,tamamını okumadım yani yanlış anlaşılmasın...
Bende "IQURAN" pragramını kullanıyorum ve onda sadece Ali Bulaç meali var ama sakıncalı birşey göremedim.. Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin felan yazıyor yani
Tavsiyeleriniz için teşekkürler
Forumda şöyle bir yazı dikkatimi çektide onun için sorma gereği duydum zira şahsı hakkında bende birçoğunuzla aynı fikirdeyim.