Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Alimin Ölümü Alemin Ölümüdür

I Çevrimdışı

islam1

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Mevla bir kavimden imanı soyarak almaz o kavmin içinden alimleri çekerek alır.Hal böyle oluncada o kavim helak olur.İlkönce Hızır hocamız sonra Bayram Hocamız Şimdi ise uğraşmakta oldukları cübbeli hocamız.....


Yönetici Notu: Konu gerçeklerin görünmesi açısından tamamen silinmemiş olup, yanıtlar verilmesi için forumda tutulmuştur.
 
DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
SuphanALLAH, SuphanALLAH Ali Öztürk Hocanizi niye buraya Ekliyorsunuz ?
Adam Hz. Muhammed s.a.v esittir ALLAH diyor, Aralarindaki Tek Fark et ile Kemikmis ! Ha$aaaa


-Muhammed Mustafa s.a.v, ona ben günes diyemem günes batar....
-Muhammed Mustafa s.a.v, su diyemem su durdumu kokar....
-Muhammed Mustafa s.a.v, Ekmektir diyemem Ekmek durdumu Bayatlar....
-Muhammed Mustafa s.a.v, cok leziz bir yemektir diyemem cünkü yemek durdumu eksir...
Imam Rabbaninin dedigi gibi Muhammed Mustafa Esittir ALLAH !! ( Ha$a )


al delil

http://www.youtube.com/watch?v=gNDYthY-Kms


Eklediginiz Resimleri Lütfen Kaldirin, ve Bunlarla ilgili Konular acmayin aksi taktirde uyarilmadan Konulariniz sillinecektir, bu böyle devam ederse Banlanirsiniz !
 
UHUD Çevrimdışı

UHUD

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Tevbe tevbe bu nasıl zihniyettir aklım almıyor. Allah (c.c) sizlere akıl fikir versin. Hidayet nasip etsin inşeAllah.
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
İslam ahi silmeyelim, biz akidede anlatırken insanların necislikde nasıl ileri gittiklerini yazarken bazıları bön bön bakıyor bu kadar da olur mu? Bunlar doğru mu? Abartıyorsunuz gibi manalı bakışları oluyor..

Cübbelinin son zamanlarda tv proğramlarında akidesini yansıtan konuşmaları bize gösterdiği için Rabbimize hamd olsun.

Bakın adamın onca pisliğine rağmen hala çıkıp utanmadan onu savunanlar ve uğruna insanlığın yok olmasına bel bağladıkları alim diye adlandırdıkları kişi cübbeli.

Size diyecek söz acaba türkçe dilinde anlam varmı.

İlgili Link :
CÜBBELİ AHMET HOCA-TEKE TEK-02-08-2009----3/29 on Yahoo! Video


Allah bizle gırgır geçiyor diyen fatih Altaylı ve Misafiri cübbeli
CÜBBELİ AHMET HOCA-TEKE TEK-02-08-2009---17-/29 on Yahoo! Video

Pırlanta yüzüklü Cübbeli Ahmedin Ataputu övmesi :


Tıkla : Cübbeli Ahmet Hoca ve Atatürk izle, video, indir

bu videoları dinleyip hala gelip onları savunuyorsanız pes doğrusu.

Adam televizyona çıkıp , ey cemaat ben kafirim, ben hem de kafirlerin en adilerindenim dese siz heralde elhamdulillah o mümin bir alim demekde hala direteceksiniz.

Ne denir.

Rabbim kalbi temiz samimi olanları temizlesin onlara sahih iman versin.

Rabbim kalbi kapanmış pislikleri de bu adamla beraber haşr etsin...
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Allah razı olsun güzel bir noktaya değinmissin.

Malesef türkiyede kuran ve sünnet o kadar karıştırılmışkı, kimin eli kimin cebi lafı bu ülkede geçerli heralde.

Tüm cemaatlerin ortak özelliği, hepsi birden biz kuran ve sünnetiz der.

Ancak kuran yerine cemaat liderinin kitabı, sünnet yerine uydurdukları masallara itibar ederler.

Herkes kendine göre kuran ve sünnetten hiç bir şekilde nasip almadan söz de kuran sünnet ile milleti peşinden sürükler olmuştur.

Merak ediyorum tüm bu cemaat liderlerini bir odaya toplasam sorsam madem hepiniz kuran sünnetsiniz dünyada daha doğrusu türkiyede kaç kuran sünnet var.

Bunlara karşı o kadar buğz ediyorum ki, bırakın bu şekilde münazara etmeyi orada olup stüdyoda bu belamların kafasını stüdyo masasında ezmek isterdim.

Eskiden utanma diye birşey vardı. Artık ar damarları çatlamış bu pislikler utanmadan ulu orta herkesin izleyeceği kanallarda şarlatanlık da yapar oldular.
 
N Çevrimdışı

nuriiii

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
şu aşağılık cübbeliye ne demeli bilmiyorum.bunlar tam olarak parazitlere benziyor desem doğru olurmu acaba.bu belam kılıklı müptezel acaba allah azze ve cellenin kitabını bir kere onun rızası yada hakkı görmek için okumuşmudur.o kafirin karşısındaki programda söylemiş olduğu küfür sözlerini buradan ilmi delillerle sıralayarak konuşayım diyorum ama içim hiç el vermiyor hangisini anlatasın .çünkü bu onlara bizden çok önçe ulaştı bunu biliyoruz inşaallah.bunları ve bunların tebası bu ve bundan daha fazla şirk amelleri işlemelerinden dolayı defaatle tevbeye davet edildiler ancak bir türlü davete icabet edipte küfri amellerinden vazgeçmediler(vaz geçenler müstesna)..tabi işin ucunda post kavgası makam varya,kendilerine tabi olan milyonlarca zavallı cahil varya onları sömürmek kim bilir ne hoş geliyordur nefislerine.ben buradan onların şirk amellerini sıralamaya gerek duymuyorum çünkü içinde yazı yazdığımız islam-tr de kendilerinin o habis amelleri zaten çok güzel bir şekilde sıralanmış ve bütün ilmi boyutlarıyla ele alınmış inşaallah,merak eden kardeşler buyursun okusunlar tam bir tarikat-küfür,küfür-tarikat manzarası olmuş..:teşekkür
 
I Çevrimdışı

islam1

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Mevla vetekaddes hz cübbeliyi eleştirenlerin hepsine hidayet versinAMİN
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Mevla vetekaddes hz cübbeliyi eleştirenlerin hepsine hidayet versinAMİN

Sabr ettim bu konuya 1 gün yanıt yazmamak için, ve 1 gün geçti.

Bizim eleştirdiğimiz insan, vahye terş işler yapan, kafiri sevindiren, kafiri bizzat sevdiğini açıkca ilan eden, islam dini zevk sefa alemlerinde dillerde peşkeş çeken adı müslüman olan ancak müslümanlıkdan nasip alalamış bir pisliği karşımıza hoca diye dikte ediyorsunuz.

Acıyorum size ki, alim diye bir pisliğe ilah gibi yapışmıssınız.

Merak ediyorum ona tabii olanlar onun pis necis düşüncelerini uyguluyor mu acaba.

Kavimin başındaki nasıl olursa peşindekiler de öyle olurmuş.

Rabbim kör gördüğüm o gözlerinizi açsın.
 
I Çevrimdışı

islam1

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
VAHYE TERS İŞ YAPTIGINI NERDE GÖRDÜN
İDARE NE DEMEK BİLİRMİSİN BU DİNDE HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK LAZIM HER YERİ İDARE EDECEKSİN FARKINDAMISIN BİLMEM İSLAM KARDEŞİM AMA CÜBBELİ ONLARIN İMAN DIŞI SÖZLERİNDE BİLE HEMEN İDARE EDİYOR AÇIKLAMA GETİRİYOR ALLAH SAHTEKARLIK YAPIYOR DEMEK NE DEMEK YA.BÖYLE BİR KAVRAM İNSANI KAFİR YAPAR.CÜBBELİ ONA SEN KAFİR SÖZÜ SÖYLEDİN DESE O KONUYU DAHADA UZATACAK ORTALIK GERİLECEK.VELHASIL BÖYLE DEMESİNİN KARŞISINDA CÜBBELİ DELİLLERLE ANLATIYOR.YIKICI DEĞİL YAPICI OLALIM.İARE EDİLEN DEĞİL İDARE EDEN TARAF OLALIM CÜBBELİ BU TEORİDE İLERLİYOR İNSAN KAZANIYORNE BİLİYORSUN FATİH ALTAYLI TAM MANASIYLA DÖNÜŞ YAPACAK.CÜBBELİ ALLAH İÇİN SEVİYORUM DİYOR BUNLAR ÇOK DEĞİŞİK KAVRAMLAR.ALLAH İÇİN SEVİYORUM DEMEK RIZA İÇİN DEMEKTİR.HADİSTE GEÇİYOR.
“Allahu Teala buyurur ki: “Benim için birbirini seven, birbirini arayıp soran, birbirini ziyaret eden, birbirine infak ve ikramda bulunanlara muhabbetim hak olmuştur.”[Ahmed, Müsned, V, 229; Hakim, Müstedrek, IV, 169-170]
“Allahu Teala kıyamet günü şöyle buyurur: “Benim celalim (rızam) için birbirlerini sevenler nerede? Hiçbir gölgenin bulunmadığı bugün onları kendi (rahmet) gölgemde gölgelendireceğim.”[Müslim, Birr, 12 (No:37).]
“Allah’ın dostları içinde öyle kimseler vardır ki, onlar nebî ve şehit değillerdir. Fakat kıyamet gününde Allahu Teala’nın kendilerine bahşettiği ihsan ve makamlardan dolayı nebî ve şehitler onlara gıpta ile bakarlar.
Ashab: “Ya Rasulallah! Onlar kimlerdir, bize haber verir misiniz?” diye sorduklarında; Rasulullah (a.s):
“Onlar, aralarında herhangi bir neseb bağı ve maddî alışveriş bulunmadan sırf Allah’ın muhabbeti ve rızası için birbirlerini sevenlerdir. Vallâhi onların yüzü (o gün) nur gibi parlamakta ve kendileri de nurdan minberler üzerinde oturmaktadır. İnsanlar korktukları zaman onlar korkmazlar, insanlar üzüldükleri zaman onlar üzülmezler” buyurdu
BİR KİMSEYİ SEVMİYORSAN ALLAH İÇİNSEVİYORUM DE GERCEKTEN SEVERSİN KİMSEYE KİN VE BUGUZ ETMENİN ALEMİ YOK.ZAN BÜYÜK GÜNAHTIR.HADİS-İŞERİFTE;ZANDAN SAKININ.MUHAKKAKKİ ZAN SÖZLERİN EN YALANIDIR.AYIPLARI ARAŞTIRMAYIN.BİRBİRİNİZE BUĞZ ETMEYİN KARDEŞLER OLUN.SIRACÜL MÜTTEKIN 1220. HADİS.AYETİ KERİMEDE;- Ey iman edenler, zandan çok kaçının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Tecessüs etmeyin (birbirinizin gizli yönlerini araştırmayın). Kiminiz kiminizin gıybetini yapmasın (arkasından çekiştirmesin.) Sizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemeyi sever mi? İşte, bundan tiksindiniz. Allah'tan korkup-sakının. Şüphesiz Allah, tevbeleri kabul edendir, çok esirgeyendir. HUCURAT 12
BİR KİMSEYE KAFİR DEMEK SENİ DİNDEN ÇIKARIR HEMDE SEN ONUN MÜSLÜMAN OLDUĞUNU BİLİYORSAN.SEN NERDEN BİLİYORSUN KAFİR OLDUĞUNU NASIL HÜKÜM VEREBİLİRSİN.BİR KİMSE İMANLI OLARAK YAŞASA FAKAT ÖLDÜĞÜNDE İMANLIMI İMANSIZMI ÖLDÜĞÜ BİLİNMESE ONA BİLE KAFİR DENMİYOR.HATTA VE HATTA BİR MÜSLÜMAN KAFİR OLARAK ÖLSE İMANLIMI İMANSIZMI ÖLDÜ BİLİNMESE BUNA BİLE KAFİR DENMEZ.BUHARİDE;MÜMİNE KAFİR DİYENİN KENDİSİ KAFİR OLUR.ACİZANE BİR ŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞTIM VAKTİMİ AYIRDIM FAYDALI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA OLAMADIYSAMDA YARIN MAHŞERDEKİ HESABIMDAN KURTULDUM BEN TEBLİĞİMİ YAPTIM.HESAP ÇETİN.
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Ben sizden ve sizin gibilerden Allah için buğz ediyorum...

Cübbeli Ahmet Hoca ve Atatürk izle, video, indir bu videodaki konuşmaları hangi vahy ışığında yapıyor bunu anlatır mısın bana.

Ayetleride kafana göre copy etme.

Sizin gibileri kafirlerin yanında nasıl sevimli halde gördük, gelip burada da yapılan pisliği kapatmaya çalışıyorsunuz.

Bakara(*) Sûresinin 14 . Ayetinde [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İman edenlerle karşılaştıkları zaman, “İnandık” derler. Fakat şeytanlarıyla (münafık dostlarıyla) yalnız kaldıkları zaman, “Şüphesiz, biz sizinle beraberiz. Biz ancak onlarla alay ediyoruz” derler.

Evet siz devam edin kafirlerle medyatik proğramalara çıkıp dininizi peşkeş çekmeyi marifet bilip üstüne insanlara onların hidayeti için yapmaya devam ettik demeye devam edin..

Nisâ(*) Sûresinin 139 . Ayetinde [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Onlar, mü’minleri bırakıp kafirleri dost edinen kimselerdir. Onların yanında izzet ve şeref mi arıyorlar? Halbuki bütün izzet ve şeref Allah’a aittir.

Allah sizi bildiği gibi yapsın.
 
kskaya Çevrimdışı

kskaya

Üye
İslam-TR Üyesi
peki kardeş ben kafir demedim sen peki bu adamın düzgün biri olduğuna nasıl şahitlik yapıyorsun cocuk iyi olsun diye cima ederken şeyhi düşün diyen bilmem kendi bağlı bulunduğu yere resim asan anladın resmi bazı şahısları iyi tarafı var zararı olmamış islama hizmet yapmış diyen günahkar sapığı hangi aklınla şahitlik yapıp övüyor burda savunuyorsun madem tebliğ yaptın ona karşı yapacağın tebliğ yokmudur haaa dürüst pozundaki arkadaş kendi demedimi hangi hoca cıkarsa cıksın sahtekar inanmayın eee sen nasıl inanıyorsun....

bence dürüst değil ve tasupla bağlısın cüppeliye islam ümmeti kan ağlarken plastik bebekle damacanayla fetva veren saptırıcı hocaya sana arkadaş tavsiyesi birini savunuyorsan onunda o savunduğun kadar dürütslüğüne bak
 
DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
VAHYE TERS İŞ YAPTIGINI NERDE GÖRDÜN

ben sahsen cok gördüm hemde kendi sitesinde video görüntülü olarak

ama sana en basittinden ve en sapigindan bir vaaz veriyim insaALLAH

https://www.islam-tr.org/serbest-ku...konusturunca-kim-susturabillir-bu-sapigi.html

ALLAHu Alem ücüncü kendini mehdi ilan edenlerden olacak bu sahis..

ayrica Lütfen yazi yazarken kücük harfleri kullanin aksi taktirde yaziniz okunmadan ve cevaplanmadan sillinecektir..

selametle
 
I Çevrimdışı

islam1

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
insanları kötülemek arkalarından atıp tutmak yasak değil.bu konuları anlatınca tasavvuf oluyor yasak oluyor bu nsıl zihniyettir yaa.pes dogrusu
 
S Çevrimdışı

Sa'd Bin Ebi Vakkas

Üye
İslam-TR Üyesi
Neden bu kadar bencil oluyorsunuz anlayamıyorum, Hak ortada apaçık dururken, bu kadar kör olmuş olamazsınız. Artık biat edin..
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
insanları kötülemek arkalarından atıp tutmak yasak değil.bu konuları anlatınca tasavvuf oluyor yasak oluyor bu nsıl zihniyettir yaa.pes dogrusu

kimsenin kimse hakkında attığı tuttuğu yok.

Sizin alim diye ilah edinir gibi arkasından gittiğiniz adam, kafiri öven, Allah ve Resulu'nun sözlerine ters şeyleri insanlara din gibi anlatan bir pisliktir.

Allah sizi bildiği gibi yapsın, boş koş konuşuyorsunuz. Artık sizinle uğraşmayacağız, Allah'ın hidayet dilemediği kimseye tüm dünya gelse hidayet dilettiremez.

Boş boş yazı yazıp bizleri meşgul ettiğiniz için sizin forumda paylaşım yapmanızı kapatıyorum!
 
Üst Ana Sayfa Alt