Selamun aleykum. Benim psikolojik ve akli rahatsızlıklarım var. Bununla birlikte günlük yaşamımda -ailevi, sosyal- bir takım sorunlarım da var. Bunlar benim için dert değil, zaten aslında bunlardan kurtulamamanın sebepleri de başka. Dine küfredenlerle kavga ettim, hadi neyse bunların ne mal olduğu belli dedim. Ama nereye gitsem sanayii, dükkan hatta en kötüsü evimde bile elfazı küfürler benim en mukaddes dediğim şeyler hakkında iğrenç iğrenç pislik laflar.. Hazmedemiyorum zaten etmemem de gerek, hicret edecek imkanım da yok. Çevrem çok kötü. Bu iğrenç laflara, onlarla münasebete maruz kalmaktan bıktım artık. Nefret ediyorum kendimden. Şeytan sürekli aklıma intiharı getiriyor. Allah için bana bir şey söyleyin kafam çatır çatır çatlıyor. Nasıl bir zaman nasıl bir toplum!?
Selamünaleyküm din kardeşim
Her ne kadar rahatsız olursa olsun bir insan aklını başına topla
Allahın verdiği canı nasıl aklına geliyor da almayı düşünebiliyorsun
Böyle durumlarda kalk abdestini al iki rekat namaz kıl
Sakın ola ki ne şeytana ne de nefsine uymayasın
İstersen bir araştır hocalardan intihar etmenin ne kadar ve büyük günah olduğunu
Hatta yanılmıyorsam böyle insanların cenaze namazını dahi kılmayanlar var
Onun için güzel kardeşim kendini güzel şeylerle meşgul et
Kim ne yapıyor kim ne diyor kim nasıl yaşıyor sen karışma sanane
Sen zannediyor musun ki Allah onlarla başa çıkamaz mı ?
Allah onlara dilediğini yapamaz mı bu hayattan çekip alamaz mı dillerini dilsiz yapamaz mı ellerini elsiz yapamaz mı …?
Yarın mezara hepimiz tek gireceğiz unutma
Yani herkes iyi veya kötü kendi hesabını verecek
Delirmenin bir alemi yok aklını başına topla
Kalk mümkünse namazlarını camide cemaatle kıl
Kendine yeni yüzü nurlu ağzı Kur’anlı arkadaş edin
Boş zamanlarında çık yeşillikleri izle suya bak deniz gör ne varsa etrafında gez oraları
Arasıra kabir ziyareti yap bak oradakilere, dünya umrunda değil onların herkes kendi ile meşgul
İnşallah biraz anlatabilmişimdir
Dualarım ümmeti Muhammed’e