.Allah'tan (c.c) başkasından yardım istemek şirk ise !!!!...soruyorum size Ey güya muvahhid'ler : BİRAZ'DAN ANA-BABA'MA GİDECEĞİM!..HAYIR DUALARINI İSTEYECEĞİM!....DUA EDİN DİYECEĞİM!...SİZLERİN DE BİR ÇOK KEZ YAPTIĞI GİBİ?!!!! YAPMASI GEREKTİĞİ GİBİ!! O ZAMAN ALLAH'(CC) DEN BAŞKASINDAN MEDET UMMAK KABİLİNDEN HEPİMİZ MÜŞRİKMİYİZ??
buyrun muvahhidler...süleyman (as)Allah'ı bırakıp başkasından medet mi umdu?
Neden Allah'tan değil de evliyadan yardım istedi!...sizin kadar tevhid ehli değil miydi?(haşa)
soruma cevap veremedin?...ehli sünnet'e uzun dilin vehhabilere gelince kısaldı!!??? Aleyna ?
https://www.youtube.com/watch?v=1-TFkGoB2_I
çocuklar yine sizin yardımınıza ihtiyacım var..
Kerâmât-ı Evliya haktır ....
Çünkü keramet, Neml Sûresi 38-39-40. Ayetleri ile sabittir ki; Süleyman Aleyhisselâm'ın veziri olan Asaf ibni Berhayâ bir nebi olmadığı halde, Sabâ Melikesi Belkıs'ın sarayını göz açıp kapayacak kadar kısa bir zaman içinde çok uzak beldelerden alıp getirmiştir.
Bu ayet-i kerime de, kerametin hak olduğunun delilidir.
Yine Al-i İmran Suresi 37 ve Meryem Suresi 24 ve 25. ayetlerinde geçen:
"Meryem Validemiz'in yanında yaz ayında kış meyvesi, kış ayında yaz meyvesi, ikram edilmesi, hiçbir getireni bulunmadığı halde, önüne türlü yemekler bulunan sofraların gelmesi.
Bu sofraların nereden geldiğini soranlara:
- " Bu Rabbim'in katındandır!" diye cevap vermesi… (Ali İmran: 37)
Bunlar birer keramet olup, bu ayet-i kerimeler de kerametin delilleridir.
soruma cevap veremedin?...ehli sünnet'e uzun dilin vehhabilere gelince kısaldı!!??? Aleyna ?
bir kaç ayetle cevap verdim ama...
buyrun muvahhidler...süleyman (as)Allah'ı bırakıp başkasından medet mi umdu?
Neden Allah'tan değil de evliyadan yardım istedi!...sizin kadar tevhid ehli değil miydi?(haşa)
https://www.youtube.com/watch?v=1-TFkGoB2_I
çocuklar yine sizin yardımınıza ihtiyacım var..
Kerâmât-ı Evliya haktır ....
Çünkü keramet, Neml Sûresi 38-39-40. Ayetleri ile sabittir ki; Süleyman Aleyhisselâm'ın veziri olan Asaf ibni Berhayâ bir nebi olmadığı halde, Sabâ Melikesi Belkıs'ın sarayını göz açıp kapayacak kadar kısa bir zaman içinde çok uzak beldelerden alıp getirmiştir.
Bu ayet-i kerime de, kerametin hak olduğunun delilidir.
Yine Al-i İmran Suresi 37 ve Meryem Suresi 24 ve 25. ayetlerinde geçen:
"Meryem Validemiz'in yanında yaz ayında kış meyvesi, kış ayında yaz meyvesi, ikram edilmesi, hiçbir getireni bulunmadığı halde, önüne türlü yemekler bulunan sofraların gelmesi.
Bu sofraların nereden geldiğini soranlara:
- " Bu Rabbim'in katındandır!" diye cevap vermesi… (Ali İmran: 37)
Bunlar birer keramet olup, bu ayet-i kerimeler de kerametin delilleridir.
bir kaç ayetle cevap verdim ama...