İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruAlmanca ve İngilizce Kur’an Meali Paylaşan Sayfalar Tanıyor musunuz?
Kardeşim almanca islam sitelerine dikkat et benim izlenimime göre ajanlardır. Verfass**ungs***schutz diye bir kurum var buraları takip ediyor alman kaynaklara güvenme. Özel mesaj atacaktım ama olmadı sanırım yeni üye olduğun için.
Kardeşim almanca islam sitelerine dikkat et benim izlenimime göre ajanlardır. Verfass**ungs***schutz diye bir kurum var buraları takip ediyor alman kaynaklara güvenme. Özel mesaj atacaktım ama olmadı sanırım yeni üye olduğun için.
ALLAH'u Âlem.
Tebliğ amaçlı hem Almanca hemde İngilizce Ayet mealleri paylaşacaktım ALLAH izin verirse. Almanca islami sitelerine hiç girmedim, böyle bir durum olabileceğini bilmiyordum.
Özel mesajıda gizliye almıştım. Ben sana yazabilirim istersen, başka yazmak istediğin varsa.
Okuduğum zaman Türkçe okuyorum.
İnternet üzerinden paylaşım yaparken, Türkçe bilmeyene, paylaştığım Ayetin Almanca ve İngilizce meali ile birlikte Tebliğ amacıyla paylaşma niyetindeydim.
İnternete yazıyorum mesela; "Kasas Suresi 70. Ayet almanca". ALLAH'ın izniyle bazı sayfalar çıkıyor ama bulmam zor veya karışık olabiliyor.
Güvenilir Sayfaları bilen varsa diye buraya yazmıştım.
En doğru almanca kuran çevirisinin nazilerin döneminde Bubenheim tarafından yapıldığı söyleniyor. Eğer pylaşacaksan ondan paylaşabilirsin ve bu tarz paylaşım için en doğru mecra sosyal medya. Facebook kanaatimce çünkü instagram burda pek tutmadı diye biliyorum.
En doğru almanca kuran çevirisinin nazilerin döneminde Bubenheim tarafından yapıldığı söyleniyor. Eğer pylaşacaksan ondan paylaşabilirsin ve bu tarz paylaşım için en doğru mecra sosyal medya. Facebook kanaatimce çünkü instagram burda pek tutmadı diye biliyorum.
Okuduğum zaman Türkçe okuyorum.
İnternet üzerinden paylaşım yaparken, Türkçe bilmeyene, paylaştığım Ayetin Almanca ve İngilizce meali ile birlikte Tebliğ amacıyla paylaşma niyetindeydim.
İnternete yazıyorum mesela; "Kasas Suresi 70. Ayet almanca". ALLAH'ın izniyle bazı sayfalar çıkıyor ama bulmam zor veya karışık olabiliyor.
Güvenilir Sayfaları bilen varsa diye buraya yazmıştım.
Bu arada şimdi aklıma takıldı aramaya Kasas Suresi 70. Ayet almanca yazıyorsanız almanca bilmediğiniz anlamına mı gelir? Eğer bilmiyorsanız bu işe girmemenizde fayda var google çevirisiyle olacak bir iş değil çünkü. Şuraya bakabilirsin almanca ayet çevirileri için Die deutsche Übersetzung-Bubenheim - Die Enzyklopädie von dem heiligen Quran
Bu arada şimdi aklıma takıldı aramaya Kasas Suresi 70. Ayet almanca yazıyorsanız almanca bilmediğiniz anlamına mı gelir? Eğer bilmiyorsanız bu işe girmemenizde fayda var google çevirisiyle olacak bir iş değil çünkü. Şuraya bakabilirsin almanca ayet çevirileri için Die deutsche Übersetzung-Bubenheim - Die Enzyklopädie von dem heiligen Quran
İngilizce telafuzuyla yazılıyor sure isimleri genelde. Almancaya çevrilmiş kapsamlı bir kütüphane de yok denilebilir. O yüzden sana kolaylıklar dilerim.