Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruAnkara'da Bayram Namazı Kılabileceğimiz Yerler Nerelerdir?
Şimdi ben mamakta tokilerde oturuyorum burda otobüste 6.10 geçe kalkıyor zaten nasıl kılacağım bilmiyorum. dolmuşta o civar saatlerde kalkıyor . Bu diyanet nasıl bir fitnedir.
Şimdi ben mamakta tokilerde oturuyorum burda otobüste 6.10 geçe kalkıyor zaten nasıl kılacağım bilmiyorum. dolmuşta o civar saatlerde kalkıyor . Bu diyanet nasıl bir fitnedir.
HüseyinGazi'de Çağrı-Der'de ve Keçiören'de Merhamet-Der'de kılınacak.Ben Çağrı-Derde kılacam, hatta sabah namazını da orada kılacam inşallah.Sabah namazına gelenleri de bekleriz inşallah, sabaha saat 04:50 gibi dururuz inşallah.
Ankara'daki müslümanlar için Kurban Bayramı Namazı kılınabilecek yerler; Keçiören Kuyubaşı'nda Merhamet-Der, Keçiören Ufuktepe'de Sabikun-Der ve Cebeci Asri Mezarliğin içindeki Cami.Ben Merhamet-Der'de kilacağim inşallah.Muhtemelen M.Emin Akın Hoca da orada olur.Başka alternatif yerler bilen varsa da yazabilir.