Aşırı Tekfir Hastaları, Sadece İnsanlara Değil, Cinlere de Haricidir!
Ebu Haris mahlaslı kaba softa ham yobaz harici; İslam'a girmek için Kelime-i şehadetyni getirmenin yeterli olmadığını, Kelime-i şehadet getirenlere "kendilerince imana girme şartı olarak içtihad edilmiş olan Tağuta Muhakeme, Okul, Askerlik, Oy Kullanma gibi konuların hükmü ve bunlara uymayanları tekfir etmeyenlerin hükmü gibi konularda Harici suallerine de (kendilerince) olumlu yanıt alamazlarsa Kelime-i şehadetyn geçerli değildir. Zira günümüzde Kelime-i şehadetyni herkes söylemekte(!) Bu hastalar, aynı zamanda kişiyi namaz kılıyor görseler dâhi, namazı İslam âlameti olmaktan çıkarttıkları için namaz kılan kişi, Ebu Haris ve benzerlerinin bu tarz Haricilik kokan suallerine olumlu yanıt vermeden müslüman olamayacaklardır. Nitekim bu usullerini gözleriyle göremedikleri Cin'lere bile tatbik etmektedirler.... SubhanAllah
Dâr'ul Harb'de İslam Alâmetleri Nelerdir?
Soru : "Dar'ul Harbte İslam alametleri nelerdir?" (Not : Qudame kardeşin sorusu hata ile silindiğinden, yeniden yazıldı)
islam-tr.org
Çözüldü - İslam Alâmetleri Nedir, Değişir mi?
aswrwb kardeslerim... Bu Yazi dogrumudur : ''İslam alameti nedir? İslam alameti; sadece müslümanlara has olan, müslümanların kendisiyle diğer din mensuplarından ayrıldığı söz, davranış ve itikatlardır. Bir şey İslam dininde var diye İslam alameti olması gerekmez. İslam alameti olabilmesi için...
islam-tr.org
Çözüldü - Savaş Meydanında Kelime-i Şehadet Getiren Birisini Öldürmenin Hükmü Nedir?
Es selamu aleykum, El-Mikdad b.el-Esved'in anlattığına göre kendisi (Hz.Peygamber'e); “Ey Allah'ın Rasûlü! Ben kafirlerden bir adama rastlasam da benimle savaşsa ve kılıçla vurarak ellerimden birini kesse sonra benden (kaçıp) bir ağaca sığınsa ve Ben Allah'a teslim oldum dese bu sözü...
islam-tr.org