Kardeşim ALLAH ( c.c. ) kolaylık versin, gerçekten bu zamanda kadınların ümmet üzerinde çok ciddi fitnesi var, bekar ya da evli durum değişmiyor. Peygamberimizin ﷺ bir zaman gelecek islamı yaşamanın kor ateşi elde tutmaktan daha zor olacağını ( Tirmizî, Fiten,73; Ebu Davud, Melahim,17) bize bildirmesinin bariz örneklerini net bir şekilde görüyoruz.
Mümin için gerçekten çalışıp çoluk çocuğunun rızkını elde etmesi baya meşakkatli bir durum, özellikle günümüz Türkiyesinde; memur olsan 657 deki yemin metni bir yana, kadın erkek arasında ki muhabbet maalesef ki o kadar iğrençleşmiş ki ; bu bozuk elmaların içine sağlam bir elma bırakmak gibi birşey...
Keza kurumsal bir işyerine girsen durum daha da kötü, giyinik çıplak kadınlar olayları başka tarafa çekmekle meşguller; inşaatta çalışsan ( yanlış anlaşılma olmasın kimseyi aşalamak gibi bir niyetim yok ) çalışanların eğitim ve islami seviyesi düşük olduğu için argo ve küfürlele muhattab oluyorsun. Elinde parası olan müslümanlar ( ki bunların sayısı az ) kendi işini kurup en azından kurtulmaya çalışıyor. Elinde varlığı olmayan müminler ise; çizgisini koruduğu için çoğu zaman işsiz kalıyor ( şu an benim gibi ), çoğu zaman şeytan vesvese verip duruyor, Elhamdulillah çizgiyi bozmadım ama bir yandan da çoluk çocuğun durumu da şeytanın eline düşürüyor.
Kardeşim ALLAH ( c.c. ) yardımcın olsun, kadınlara karşı mesafeli ol, sadece iş konuş.
bunun dışında gülümseme bile, gırgır şamata yapma, espiriden uzak dur. Inşaallah daha hayırlı bir iş bulursun