İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu siteyi sevyorum ,burada sorduğumuz soruları başka yerde birine sorsak bu soruya ben cevap verdim der böbürlenir ama burada bir kardeşimize yardım etmek maksadı var, sevgiliye, kurana davet avar Allah kelamı geçen yerden zarar gelirmi hiç.
sitede yeniyim bana cazip gelen yanı sitenin tarzı tevhit üzerine bina edilmiş olması bu beni bağlayan en birinci neden ama üyelerin hepsi tevhit ehli değil inşallah hepimiz ilim talebesi tevhit ehli oluruz
ben bu siteyi seviyorum çünkü......yegane sebebi......Burada kardeşlerim var akide kardeşlerim....tek sebep bu.... Ben kardeşin bir tebessümünden bir sarılmasından daha güzel bir ilaç bulamadım bu fakir gönlüme.........Esselamualykum
saglam kaynakli bilgiler edinebiliyorum
...dogru her tur uye var
buda isi renklestiriyor
oyle olmasaydi siteye bakarken kendimi aynaya bakar gibi hissederdim (ne kadar monoton..)