İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
aaa buradakı sınır kapısı bırkac haftadır kapalıydı unutmusum ben suracıktan doneyım artık baska zaman inşallah sende elimdekilerden mahrum kalacaksın ama ne yapalım nasıp
çok fenasın yaaaaaaaaaa ben onu hiç düşünmemiştim öylesine kullanmıstı o smileyi fufffffffffff.olmaz bırakılmaz kıtap hem ben bırakırsam senın karlı işte gider elden
bak senin psikolojin bozulmuş. bilinç altına mööcülük hareketleri hakim olmuş ama farkında değilsin. bu nedenle tüm mööcülük hareketlerine bahaneler bulmaya çalışıyorsun :huhuuhuu
neznamın içerisinde bulunduğu depresyonel durum.. bu durum kalıtımsal, çevresel yada gıdasal olabilir... her ihtimale karşı beslenmene dikkat etmelisin. her gördüğün ineği çalışkan bir öğrenci zannetmemelisin. zannedersem bu major depresyon olabilir. kısa zamanda atlatırsın :huhuuhuu
kısa ve öz... sana ineği hatırlatan herşeyden uzak dur. kitap okuma zamanlarını sınırlandır ve bir düzene koy. düzenli spor yap ve yediklerine dikkat et. hiçbir şekilde kimsenin seni sinirlendirmesine müsade etme... stresten uzak olabildiğine sakin davranışlar sergile... 2 haftaya varmadan birşeyciklerin kalmas :huhuuhuu