Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Video Bu Dünyadan bir "Adam" Geçti!!

ع Çevrimdışı

علي حمزة

Üye
İslam-TR Üyesi
Abi şu soldaki askerde niye o saat var? Ben bildiğim kadarıyla o işid videosu. Merak ettim
eskiden El Kaide ile IŞİD aynıydı(IŞİD El Kaide'nin Irak Şam koluydu). sonra IŞİD içerisinde olaylar olunca El Kaide ile IŞİD birbirinden ayrıldı benim bildiğim özet bilgi bu.

Aynı zamanda aynı saat olması birşey ifade etmez benim dedemde de aynı saatten vardı. saat sağlam saatlerden ve basit pille çalışıyordu. ortama en uygun olanı bu

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
eskiden El Kaide ile IŞİD aynıydı(IŞİD El Kaide' nin Irak Şam koluydu). sonra IŞİD içerisinde olaylar olunca El Kaide ile IŞİD birbirinden ayrıldı benim bildiğim özet bilgi bu.

Aynı zamanda aynı saat olması birşey ifade etmez benim dedemde de aynı saatten vardı. saat sağlam saatlerden ve basit pille çalışıyordu. ortama en uygun olanı bu
Evet abi biliyorum ama o ben bildiğim kadarıyla 2010 yıllarına kadardı. İşidin o propaganda videosu 2015 yıllarında falan çekilmiş. Bağlantı olabilir diye düşündüm. Dedeniz de müslümansa Allah rahmet etsin.

Üst Ana Sayfa Alt