Video Bu Dünyadan bir "Adam" Geçti!!

ع Çevrimdışı

علي حمزة

Üye
İslam-TR Üyesi
Abi şu soldaki askerde niye o saat var? Ben bildiğim kadarıyla o işid videosu. Merak ettim
eskiden El Kaide ile IŞİD aynıydı(IŞİD El Kaide'nin Irak Şam koluydu). sonra IŞİD içerisinde olaylar olunca El Kaide ile IŞİD birbirinden ayrıldı benim bildiğim özet bilgi bu.

Aynı zamanda aynı saat olması birşey ifade etmez benim dedemde de aynı saatten vardı. saat sağlam saatlerden ve basit pille çalışıyordu. ortama en uygun olanı bu

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
eskiden El Kaide ile IŞİD aynıydı(IŞİD El Kaide' nin Irak Şam koluydu). sonra IŞİD içerisinde olaylar olunca El Kaide ile IŞİD birbirinden ayrıldı benim bildiğim özet bilgi bu.

Aynı zamanda aynı saat olması birşey ifade etmez benim dedemde de aynı saatten vardı. saat sağlam saatlerden ve basit pille çalışıyordu. ortama en uygun olanı bu
Evet abi biliyorum ama o ben bildiğim kadarıyla 2010 yıllarına kadardı. İşidin o propaganda videosu 2015 yıllarında falan çekilmiş. Bağlantı olabilir diye düşündüm. Dedeniz de müslümansa Allah rahmet etsin.

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Beyler el kaide hakkında pek bilgim yok beni bilgilendirirmisiniz ,işid hakkında bildiklerim işid haricilerdir ve bunlar selefi müslümanları öldürüyorlar değilmi

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Beyler el kaide hakkında pek bilgim yok beni bilgilendirirmisiniz ,işid hakkında bildiklerim işid haricilerdir ve bunlar selefi müslümanları öldürüyorlar değilmi
Forumda Usame bin Ladin'e ait videolar vs var. Onları izleyebilirsiniz. Anlatılacak bir adam değil..

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
evet selefiler müslümanları öldürüyor...... :(

Selefiler Müslümanları öldürüyor demiyor

ışid Selefi olan Müslümanları öldürüyor diyor

Ben ışidi pek bilmem onların revaç bulduğu dönemde daha 8-9 yaşlarında falandım, genelde onlara harici denilir, şuan bildiğim kadarıyla Talibanla savaşıyorlar ve bu durum sinirimi bozuyor.

Bir de abd nin ekmeğine bayağı yağ sürdü galiba bu ışid.

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
El kaide ve işid hakkında alimlerin işid ve el kaide hakkında iyi yorum ve iyi konuştuğunu duymadım

El kaide iyi bayağı. Ancak belli bir devlete bağlı olan yahut bir devletin radarında bulunan bir alimin el kaideyi ve kurucusu Şeyh Usame'yi savunması ağır babayiğitlik ister

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
Selefiler Müslümanları öldürüyor demiyor

ışid Selefi olan Müslümanları öldürüyor diyor

Ben ışidi pek bilmem onların revaç bulduğu dönemde daha 8-9 yaşlarında falandım, genelde onlara harici denilir, şuan bildiğim kadarıyla Talibanla savaşıyorlar ve bu durum sinirimi bozuyor.

Bir de abd nin ekmeğine bayağı yağ sürdü galiba bu ışid.
Forumda yayınlamış olduğumuz bazı videolar IŞİD'e ait değilmi? Yine yazıyorum. Ben de küçüktüm ancak kaynaklar var. Irak'ta cihad başladığı zaman büyük ümitler ile başladı. Ez-Zerkavi'nin ölümü ile bozulmaya başlandı ve şuan harici konumuna geldiler.

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Hangi alım bunlar acaba? IŞİD bozuldu şuan zaten onlar hakkında iyi konuşan yok. Ancak ilk çıktıkları zaman Irak cihadini kim yerebilir? Allah ıslah etsin.
Kanka işid daeş değil mi?youtubede abdulkadir polat diye birisi işid hakkında hiç iyi konuşmuyor ve delillerle konuşuyor ve Harici deniliyor işide

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Forumda yayınlamış olduğumuz bazı videolar IŞİD'e ait değilmi? Yine yazıyorum. Ben de küçüktüm ancak kaynaklar var. Irak'ta cihad başladığı zaman büyük ümitler ile başladı. Ez-Zerkavi'nin ölümü ile bozulmaya başlandı ve şuan harici konumuna geldiler.

Ben genel olarak ışid mevzusuyla fazla ilgilenmedim de. Çok araştırmadım yani. Taliban ve el Kaide gibi oluşumlara biraz yöneldim araştırma cihetinden özellikle Taliban'a

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
Kanka işid daeş değil mi?youtubede abdulkadir polat diye birisi işid hakkında hiç iyi konuşmuyor ve delillerle konuşuyor
Mevzuyu kişilere veya örgütlere indirmek istemiyorum, forum kurallari gereği. Ancak Abdulkadir Polat kimin hakkında iyi konuşuyor? İzleyeceğiniz kişileri önce araştırın derim.

Konuyu açan kişi olarak, IŞİD, el kaide mevzusunu uzatmadan kapatalım.

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Kanka işid daeş değil mi?youtubede abdulkadir polat diye birisi işid hakkında hiç iyi konuşmuyor ve delillerle konuşuyor ve Harici deniliyor işide

Burada hoş karşılanmıyor o yüzden ismini sansürleyerek yazsan iyi olur. O genel olarak cihadi hareketlerin -istisnalar olmakla beraber- hiçbirisine iyi bakmıyor. Selefi kendisi ama biraz devlete hoşbeş bakan bir adam biraz
El kaideyi gömüp devleti yücelten cinsten bir adam. El Kaide hakkındaki konuşmalarına bakmıştım söylediği şeylerin cevabı var ama araştırmadan dümdüz gidiyor

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Burada hoş karşılanmıyor o yüzden ismini sansürleyerek yazsan iyi olur. O genel olarak cihadi hareketlerin -istisnalar olmakla beraber- hiçbirisine iyi bakmıyor. Selefi kendisi ama biraz devlete hoşbeş bakan bir adam biraz
El kaideyi gömüp devleti yücelten cinsten bir adam. El Kaide hakkındaki konuşmalarına bakmıştım söylediği şeylerin cevabı var ama araştırmadan dümdüz gidiyor
Tamam konuyu kapatalım

Geri
Üst Ana Sayfa Alt