Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Video Bu Dünyadan bir "Adam" Geçti!!

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Şeyhim

Tora Bora'ya Çevrimdışı

Tora Bora'ya

Muhibbân-ı Tayyare
İslam-TR Üyesi
Takım elbiselerle, fon müzikleriyle, kadın-erkek karışık "İslamî" (!) program yapan gayrimenkul zengini kuklalara 'alim' diyenler gel gör ki ömrünü Allah'ın yoluna adamış mücahidlere "Amerikan ajanı" iftirası atıyorlar. Bu meselenin 'irtidat' değil 'akıl hastalığı' meselesi olduğunu düşünüyorum artık...

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Takım elbiselerle, fon müzikleriyle, kadın-erkek karışık "İslamî" (!) program yapan gayrimenkul zengini kuklalara 'alim' diyenler gel gör ki ömrünü Allah'ın yoluna adamış mücahidlere "Amerikan ajanı" iftirası atıyorlar. Bu meselenin 'irtidat' değil 'akıl hastalığı' meselesi olduğunu düşünüyorum artık...

Demokratları desteklediğin müddetçe devlet ve medya nazarında gerçek bir hoca sayılırsın. Sen devlete oy getirdiğin müddetçe devlet sana itibar getirir. Devleti karşına alıp tağuta baş kaldırırsan terörist listesine girersin

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Demokratları desteklediğin müddetçe devlet ve medya nazarında gerçek bir hoca sayılırsın. Sen devlete oy getirdiğin müddetçe devlet sana itibar getirir. Devleti karşına alıp tağuta baş kaldırırsan terörist listesine girersin
Evet etrafındakiler hakkında vatan haini olarak adlandirılirsın sana karşı savaşırlar ama türk Bir birisi müslüman Tağut,demokrasi,ırkçılıkı reddedip Türkiyenin tağut sistemine karşı çıkmalı müslüman olmak istiyorsa, etrafındakilerin ne dediğini umursamamali

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bir gün bir çocuk tağutun okulunda tebliğ yapıyormuş, hocası da dindar ama demokrasi yanlısı bir siyasal islamcı tarzı laikmiş.
Hocası demiş ki neden okulda yapıyorsun? İnsanları rahatsız edebilirsin.
Çocuk da demiş ki rahatsız olan dinlemiyor zaten sizi rahatsız eden ne?
O da demiş ki kendi içinde yaşa tebliğ yapma.

Komik olan şu, din insanla vicdanı arasında olan bir duygudur diyen öğretmen 5 vakit namazı kılan, bidat kandil gecelerini ibadetle geçiren birisi.

Çocuk da demiş tamam hocam.

İnsanlığın halini açık bir şekilde anlatıyor bu fıkra. Fıkra değil de hayatın bir gerçeği bu. Millet o kadar azgın durumda ki bu yaşanılan gerçek olayın fıkrasını yapıyorum. Allaha sığınıyorum bu fitne çağından.

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Bir gün bir çocuk tağutun okulunda tebliğ yapıyormuş, hocası da dindar ama demokrasi yanlısı bir siyasal islamcı tarzı laikmiş.
Hocası demiş ki neden okulda yapıyorsun? İnsanları rahatsız edebilirsin.
Çocuk da demiş ki rahatsız olan dinlemiyor zaten sizi rahatsız eden ne?
O da demiş ki kendi içinde yaşa tebliğ yapma.

Komik olan şu, din insanla vicdanı arasında olan bir duygudur diyen öğretmen 5 vakit namazı kılan, bidat kandil gecelerini ibadetle geçiren birisi.

Çocuk da demiş tamam hocam.

İnsanlığın halini açık bir şekilde anlatıyor bu fıkra. Fıkra değil de hayatın bir gerçeği bu. Millet o kadar azgın durumda ki bu yaşanılan gerçek olayın fıkrasını yapıyorum. Allaha sığınıyorum bu fitne çağından.

Dindar ama laik şey değil mi = münafık

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Beyler şu dünyada adam akıllı bir mücadele verelim de Cennet'e gidersek İnşaAllah birbirimize anlatacak anılarımız olsun

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Beyler şu dünyada adam akıllı bir mücadele verelim de Cennet'e gidersek İnşaAllah birbirimize anlatacak anılarımız olsun
Cennete gibi güzel bir yere gitmek için dünyada faydalı bir yere hicret etmek lazım. Hicretten sonra fitneden uzaklaşacağımız için Allahın yardımı ve izniyle cennete daha da yakınlaşıyoruz. Hep beraber şöyle dünyanın uzak bir yanına gidip cihad için hazırlık yaptıktan sonra sonuna kadar cihadla geçen bir hayat istiyorum rabbimden.

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Cennete gibi güzel bir yere gitmek için dünyada faydalı bir yere hicret etmek lazım. Hicretten sonra fitneden uzaklaşacağımız için Allahın yardımı ve izniyle cennete daha da yakınlaşıyoruz. Hep beraber şöyle dünyanın uzak bir yanına gidip cihad için hazırlık yaptıktan sonra sonuna kadar cihadla geçen bir hayat istiyorum rabbimden.

Cihad anıları güzel gider orada

Culeybib Horasani Çevrimdışı

Culeybib Horasani

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Size dinlediğim birşeyi anlatıyım
11 Eylül olaylarının akabinde , herhangi bir belede,bayan birtanesi yanlışlıkla erkekler tuvaletine girer.
Erkekler tepki gösterirler ,bacı burası erkek tuvaleti yanlış girdin filan,
Bayan sakin bir şekilde :Şeyh Usame burdamı yoksa !!!

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
11 Eylül olaylarının akabinde , herhangi bir belede,bayan birtanesi yanlışlıkla erkekler tuvaletine girer.

...

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Olay Mısır'da bir Restaurantta yaşanıyor.
Erkekler tuvaletine girmek üzere olan bir kadına, görevli garson "kadınlar tuvaleti yan tarafta, burası erkekler tuvaleti" der. Bunun üzerine kadın, "Usame'den başka erkek var mı ki?" deyince garson cevab veremeden kalır.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 34533
Ekli dosyayı görüntüle 34534

Abi şu soldaki askerde niye o saat var? Ben bildiğim kadarıyla o işid videosu. Merak ettim

Üst Ana Sayfa Alt