Soru Büyüye Karşı Verilen Kağıtta Dua Altındaki Semboller Ne Demek?

A Çevrimdışı

anh

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm.
Yardim edermisiniz lütfen.
Büyü var bende, uyurken geceleri az rahatsızlık da bulunuyorum. Korkutuyorlar, fazla detaya girmek istemiyorum.

Annem Bir hocaya danışmak istedi bana haber etmeden.

Hoca para ile yardımcı olurum dedi. 3 kağıt parçası verdi. Arapça dualar, ve duaların altında bu sembolleri koydu, bu semboller ne demektir? Biri yastığın altına, biri kapıya, okunmuş su bide biri yatağın arkasına.

Ben dua ederek, Allah'a inanarak çözülmesini istiyorum.

Bunlar doğrumu, böyle şeyleri ben bilmiyorum, anlamıyorum, lütfen fikrinizi benimle paylaşırmisnz. Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Screenshot_20250709_215337_Print Spooler.jpg

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Aleykümselam, bundan acilen kurtulman gerekli böyle şeyler haram. Son 3 sureyi ihlas, felak nas okuyup ateşte yak. Sabah akşam ezkarını bırakma müslümanın en büyük zırhı budur. Annene de uygun dille bunun haram olduğunu nasihat et.

A Çevrimdışı

anh

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Aleykümselam, bundan acilen kurtulman gerekli böyle şeyler haram. Son 3 sureyi ihlas, felak nas okuyup ateşte yak. Sabah akşam ezkarını bırakma müslümanın en büyük zırhı budur. Annene de uygun dille bunun haram olduğunu nasihat et.
Teşekkür ederim, Allah razı olsun, biri bana akan suya at demişti? Hangisi daha doğru olur, annem anlamaz, anlatsam bile anlamaz, ben yaksam veya akan suya atsam, veren hoca bunu öğrenir mi? Bundan korkuyorum, annem nasil uyuyorsun haber et adama haber ederim dedi, bunlar bana çok ters, çaresiz kaldım

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Önemli olan o yazının tamamen kaybolması Şeyhülislam İbn teymiye mecmuul fetevasında yakarak da suyla silinerek de imha edilebileceğini yazıyor. İbn kayyım rahimeullah zadulmeadda yırtmak ve yakmanın uygun olduğunu söylüyor. imam malik de öyle diyor. eğer taweez (muska, yazılı kağıt vs) sadece kuran ise suya akarak yazıdan kurtulmak tavsiye edilir. yukarıdaki ebcedli mebcedli birşeye benziyor yak gitsin. allah istemedikçe yaprak kıpıldamaz merak etme sen bu şirk kağıdından kurtul hocadan korkma. zaten el yazması bile değil kağıttan çıkarılmış bişey

A Çevrimdışı

anh

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Önemli olan o yazının tamamen kaybolması Şeyhülislam İbn teymiye mecmuul fetevasında yakarak da suyla silinerek de imha edilebileceğini yazıyor. İbn kayyım rahimeullah zadulmeadda yırtmak ve yakmanın uygun olduğunu söylüyor. imam malik de öyle diyor. eğer taweez (muska, yazılı kağıt vs) sadece kuran ise suya akarak yazıdan kurtulmak tavsiye edilir. yukarıdaki ebcedli mebcedli birşeye benziyor yak gitsin. allah istemedikçe yaprak kıpıldamaz merak etme sen bu şirk kağıdından kurtul hocadan korkma. zaten el yazması bile değil kağıttan çıkarılmış bişey
IMG-20250628-WA0000(2).jpg
bu bir tanesi, bundan 4 tane, hepsi aynımı bilemem, bakmadım, anam zorla koydu odama, yakmak en iyisi ise yakarım, çok teşekkür ederim, ne yapacağımı bilemedim, kimse görmeden gidip yakayım bir yerde, inşallah öğrenmez hoca, 4 kağıt parçalar ayrı ayrı.

Çok teşekkür ederim. 🥹

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
tmm üstte kuran yok koruma duası gibi birşey yazmış isme özel de değil genel yazılmış allahım bu kişiyi şundan bundan kazadan beladan ağrıdan koru tarzı altta da işte vefk var yak gitsin bu kağıttan medet ummak %100 şirk. akşam zikirlerini yatmadan önce oku üfle bebek gibi uyursun hatta annen parayı geri istesin bu ne uğraşmamış bile adam kağıda basıo geçmiş 😂