S
Selamünaleyküm, ilk defa bu siteyi kullanıyorum. Ben iş amacıyla tevhid bilincinde okul arıyorum,okul öncesi grubu için...2 yıldır arıyorum ama bulamıyorum, cemaatim olmadığı içinde işim zorlaşıyor,hiç cemaatim olmadı, tevhidi hep kendim araştırıp öğrendim,müslüman arkadaşım dahi yok. Bu yüzden bilenler bilgilendirirse bana yardımcı olursa çok büyük bir iyilik yapmış olur. Çocuk gelişimi mezuyum ve kendi üniversitemden formasyon da aldım okurken.. Eğer bulamazsam kpss çalışıp hastaneye atanmaya çalışacağım mecburen ve bu da beni zorlayacak,hem peçem hem ortam açısından. Yani mobinge dayanmayı geçiyorum ama ben tamamen islama uyhun çalışmak istiyorum,sadece çalgı sebebiyle çok iyi bir işi reddettiğim de oldu. Bilmiyorum kafir dediğimiz ,başında örtü dahi olmayan insanlar bizi işe almak için gayret verirken," şu sertifikayı veririm,sağ kolum yaparım" derken müslümanlar sadece kendi cemaatine odaklanıyor,bu din kardeşliği mi cemaat kardeşliği mi?Şu ana kadar işe girmeme sebebim inancıma uygun kurum olmaması ve cemaatlerin kendi üyelerini almaları.. Sadece bir defa bir dergiye gidip durumu anlattım ama benşmle dalga geçtiler,önce tamam dediler,sonra düzenli dergiye gelmen gerek dediler,ben sadece bilgi istemiştim,sonra ilçeden git gel zor ve masraflı olur dedim ve bana tabi ekonomik durum dedi. Halbuki ben çok iyi işi tek bir sebepten,çalgı aletinden reddettim. Bilmiyorum benim ekonomik durumum mu kötü yoksa inancım için rahatlıktan vazgeçmem mi?Çok şaşırdığım bir durum,yorum yapmıyorum ,bu insanlarla tabiki bir daha iletişime geçmedim..Buna da sitem ediyorum,yani bu sitede en azından bilgi alabilmeyi umut ediyorum kendi başına bir müslüman olarak...