Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlimsiz namaz dahi kılamazken, hatta affedersin tuvalete bile gidemezken cihada gitmek nedir? Kardeşime tavsiyem önce ilim tahsil etmendir. Allah'ın lutfudur bak bu forumda bize kendisinden ilim alınan alimleri anlatan çok abimiz hocamız var. Önce buradan başla derim..
İlimsiz namaz dahi kılamazken, hatta affedersin tuvalete bile gidemezken cihada gitmek nedir? Kardeşime tavsiyem önce ilim tahsil etmendir. Allah'ın lutfudur bak bu forumda bize kendisinden ilim alınan alimleri anlatan çok abimiz hocamız var. Önce buradan başla derim..
Aslinda sana cok agir konusurdum da durup duruken ban yemek istemiyorum , sonra diyorlar bana muslumana yakismiyor falan ama senin gibi gerzekler hakediyor , gideceksen yolu sana bakiyor neyin reklamini yapiyorsun , ayrica isid misid dalgami geciyon ,adammi seciyon.
Cihada gidecek kadar bilgi ve takva sahibiysen isid grubu hakkinda da bilgi sahibi olman gerekir..
Aslinda sana cok agir konusurdum da durup duruken ban yemek istemiyorum , sonra diyorlar bana muslumana yakismiyor falan ama senin gibi gerzekler hakediyor , gideceksen yolu sana bakiyor neyin reklamini yapiyorsun , ayrica isid misid dalgami geciyon ,adammi seciyon.
Cihada gidecek kadar bilgi ve takva sahibiysen isid grubu hakkinda da bilgi sahibi olman gerekir..
sakin ol gardaşım.
İşte sorunun cevabını aslında sen vermişsin. Çoğu insan bilgi ve takva sahibi olmadan İŞİD hakkında yalan yanlış bilgi sahibi oldu.
Ben soru soranın ne mahiyette sorduğunu bilemem , lakin cevaplarımız ciddiyetle soranlar için olsun ki ; ben ve herkes işin aslını astarını öğrenebilsin.
Forum bıraktığım gibi duruyor. Bu şekilde devam edilirse kimse gelip buraya bir şey yazmak istemez ve yazamaz. Biraz tahammülkar olun. Herkes herşeyi en iyi şekilde bilemeyebilir.