Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Çin'den Tüyler Ürperten Katliam Itirafları

E Çevrimdışı

ebuhasanelmakdisi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Çin'den Tüyler Ürperten Katliam İtirafları

Olaylara karışan Çinli bir işçi, sadece kendisinin öldürdüğü Uygur sayısını göstererek Çin'i yalanladı...

Olaylara karışan Çinli bir işçi, hükümetin yalan söylediğini, sadece kendisinin 7-8 Uygur işçisinin demir çubuklarla öldürülmesine yardım ettiğini kaydetti.

İsmini vermek istemeyen Çinli, Guandong'daki oyuncak fabrikasında 30'dan fazla kişinin öldürüldüğünü söyledi.

Doğu Türkistan'ın başkenti Urumçi'de geçtiğimiz hafta başlayan ve binden fazla kişinin öldürüldüğü olayların sebebi olduğu söylenen iki Uygur asıllı işçinin öldürülmesi hikayesinin, tamamen farklı olduğu iddia edildi.

İngiliz The Guardian gazetesinde yer alan bir habere göre, Çin'in doğusundaki Guandong kentindeki bir oyuncak fabrikasında, iki Uygur işçisinin öldürülmesi hadisesi, olaylara karışan bir Çinli tarafından yalanlandı.

Gazeteye konuşan ve ismini vermek istemeyen bir Çinli, fabrikada çalışan Uygurların öldürülmesi olayına bizzat katıldığını belirterek, Çin hükümetinin olaylarda iki Uygur asıllı işçinin öldürüldüğü açıklamasını yalanladı. Çinli işçi, "Hükümet ölü sayısıyla ilgili olarak yalan söylüyor.

Ben 7 ya da 8 Uygur'un öldürülmesine yardım ettim. Onları çığlıkları bitene kadar ezdik. Orada en fazla 30 kişiyi öldürdük, ölenlerden çok azı Han Çinliydi" dedi.

"CESETLERİ ÜST ÜSTE TOPLADIK"

Çinli işçi, gazetelerde sadece iki Uygur işçisinin öldürüldüğü haberini görünce çok kızdığını belirterek, "Bu kesinlikle yanlış olmalı. Ben onların hepsinin kafasından kanlar aktığını gördüm. Öldürülenlerin cesedini üst üste koyduk.

Bunlar nasıl ölmüş olamazlar" sözleri dikkat çekti. Uygurların iki Çinli kadına tecavüz ettiklerine dair söylentileri duyduğunda deliye döndüğünü söyleyen Çinli işçi, "Ben Uygurlardan nefret ediyorum. Sadece 7-8 kişi bir kişiyi dövdük.

Bazıları yataklarının arkasına saklandı. Bizler demir çubuklarla onlara ölene kadar vurduk ve cesetlerini sürerek bir yerde topladık" dedi.

Kavkaz Center
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
A Çevrimdışı

ANDOLSUN

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah bu kafirleri ya kahhar adıyla kahreylesin inşaAllah.

İnsanlıktan çıkmış bunlar.

Allah müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaAllah.
 
Hafsa binti Ömer Çevrimdışı

Hafsa binti Ömer

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
iinsanlıktan nasiplerini almamışlar. hayvan desem hayvana hakaret olur...RABBİM SEN GÖREN BİLENSİN neolur kardeşlerimize yardım et !...
 
DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
yek vucut olmadigimiz ve kuran sünnete sImsIkI sarilmadigimiz sürece hep böyle olacak.. ALLAH kardeslerimize sabir ihsan ettsin
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt