Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Cinnet Geçiren Polis! Sistemin Küfrünü Halka Haykırdı Müslüman Olun Rizeliler Allah'a Kul Olun

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Cinnet geçiren polis!
Rize’de bir polis memuru Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde beylik silahı ile havaya ateş açtı.
Güncelleme:18 Mayıs 2012 14:30
10 dakika süren heyecanlı anların ardından, “Allah’a kul olun, Müslüman Rizeliler uyanın” diye bağıran polis memuru, şarjöründeki tüm mermileri boşalttıktan sonra meslektaşları tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Cinnet geçiren polis - Video

Olay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde öğle saatlerinde meydana geldi. Ayağında ayakkabısı olmayan, üniformasını çıkarıp eline alan ve adının Ahmet olduğu öğrenilen polis memuru, beylik tabancasını çıkarıp hayava iki el ateş etti.

Çevrede toplananlara ve meslektaşlarına, “Allah’a kul olun” diye bağıran polis memuru, alandaki bir çelengi vurarak devirdi. Meslektaşlarının uyarılarına rağmen bir el daha havaya ateş eden polis memuru, ardından tekbir getirmeye başladı, “Müslüman Rizeliler uyanın” diye bağırdıktan sonra şarjöründeki tüm mermileri boşalttı. Meslektaşları tarafından gözaltına alınan polis memuru Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. Bu sırada yaşanan kargaşada iki polis memurunun silahı yere düştü. Çevrede toplananlar yaşananları şaşkınlıkla izledi.

DHA

HAberde Tam vermemişler Ama Polis Lailahe İllallah Diyor ve Ataputun Heykelini göstererk ona Tapmayın Diyor.

Allah Hidayetini artırsın diyelim Amin.
 
ser-a Çevrimdışı

ser-a

Üye
İslam-TR Üyesi
gerçekten haklı bir cinnet hali.o kral çıplak dedi ama,kral polisin üniformasını çıkartırsa,onu giydirecek vatandaş bulmak zor olmaz inşallah.Akibeti hayır olur inşallah.Bir gün herkes cinnet geçirirse,herkes hergün cinnet geçirmekten kurtulur.
 
F Çevrimdışı

felanfilan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
subhanallah..

adam ne diyor bakın iyice dinleyin oradaki ataput bustunu gosterip buna tapmayın diyor bu adam resmen zalim sultan karşısında hakkı soyluyor lutfen dua edelim akibeti hayır gozukmuyori..
 
Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Evet Haber Metninde Tam yazmamışlar detayları Ama Polis Resmen Hakkı Haykırmış Allah Kendisine Rahmet etsin Zalimlerden korusun ve sözleri ile doğru orantıda bir hayatı ona nasip etsin diyelim. Amin
 
Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Haklısın Kardeşim Ben zaten Haberin Başlıgında ve İçeriğinde Düzeltmeler yaptım Lakin Bir Haber oldugu için Haberin metnini alıntıladım Bize Göre Tabikide Cinnet Gecirmiyor:)

Allah Razı olsun Tavsiyelerin için
 
S Çevrimdışı

satışın karı

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Allahuekber Allah tevbesini kabul etsin. videoda gösterilmiyor polisin önüünde 25 metre ötede camii var ve cuma namazı için bir hayli kalabalık olur orası o yöne yönelip camii cemaatine sesleniyor
 
Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
"La ilahe illallah!Putlara tapmayın" günümüzde söylenmesi gereken doğruları söylemiş.Allah yardımcısı olsun tağut baskısı altında bunu yapabilmek gerçekten zor.
 
M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
allahuekber! ALLAH yardımcısı olsun. bizede bir gün böyle tağutu açıkça haykırarak inkar edebilmeyi nasib etsin.
 
A Çevrimdışı

amel

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
LA İLAHE İLLALLAH ALLAHUEKBER

kardeşimiz orda hakkı beyan etmiştir bence. ALLAH ona yardımcı olsun, onu ve tüm mümin kardeşlerimizi her türlü belalardan ve musibetlerden korusun.
 
N Çevrimdışı

Necmettin

Üye
İslam-TR Üyesi
Hemen 'cinnet' deyip sözün kıymetini düşürmeye çalışıyorlar, sürüden ayrılana iyi gözle bakılmıyor maalesef...
 
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
oradaki bir cinnet değil içerisindeki uyanışın tezahürü olarak bakmak lazım hadiseye,Rabbim inşaAllah yar ve yardımcısı olur çünkü küfür düzeni içerisinde hak ve batıl yanyana gidiyor ve bu durum gerçekten zorrrrrrrrr.......
 
عبد الرحمن Çevrimdışı

عبد الرحمن

قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم
İslam-TR Üyesi
Üst Ana Sayfa Alt