ŞAhsi düşüncem madem biz tevhıd erıyız ALLAH zulcelalı vel ıkram oyle ıhsan eylesın.
Bu temsıl edıp sahıp çıkma ısınde tevhıd bayraklarımızın dalgalanması gereklı ıdı.
Cunku bızım tavrımız İSlamı bır tavır olmak zorunda ıdı.
Tevhıd bayrağı yoktu kı sancakların en ızzetlı ve guzelı idi
Bu zamana kadar bu tarz ıslere karsı çıkanlara ne oldu bende anlam veremedim sahsı gorusum bu.
Musluman olan tevhıd erlerı elıne tevhıd bayraklarını Alıp ALLAH bır dıyebılırdı ama elde başka dılde başka gönülde başka
Sahsı gorusum bu halk ezilecek olsaydı yanı basımızdakı mucahıdlerın neler yapabılecegıne ALLAH sahıttır.
Sahsen yıne su anda bız demokrasıyı reddediyoruz darbelere karsıyız.Ve aksam sanal da ve sıtelerde sosyal ortamlarda darbe karşıtı darbeye megıllı kısılerın sıkayet edılmesı ıle ılgılı ıslem yapılacağı
Simdi biz tevhıd erı olarak ne darbeyı ne demokrasiye nede su ankı sıstemı ıstemedıgımız ıcın bu grupda muamele gorecekmıyız.
Isın ucu ALLAH bir hukum ALLAH ın dır diyenlere dokunacak.ALLAH ıcın Vallahı doğruyu konuşalım
Bu ısten berı olduğum halde bu hareket bana dokunacaksa ben nıye çıkayım hak ıcın konusun yahu.
Hasbunallahı ve nımel vekıl.