yok kardes o kadarda degil, suana kadar akli selim kiminle bu konuyu konustuysam niyetlerinin askeriye düzeninin ülkeye gelmemesi, ülkenin misir cuntasi gibi yönetilmemesi ve bu sekilde oldugunda ilk olarak islami cemaatlere müslümanlara iskence edildigini düsündükleri icin sokaga cikip buna engel olma pesindeler. Niyetler bu.
Simdi kisi niyetini bu sekilde acik acik dedi diye nasil olurda ona demokrasi havarisi diyebiliriz?
Allahdan korkmak gerek.
Dogrudur yanlistir orasi elestirilir ama niyetini acikca bu sekilde ilan eden birisine akpci, demokrasi savunucusu demek adeletten uzak bir tavirdir. Sunu da diyeyim kafamizi kuma gömmekle bu is yürümez.
Ha sunu da diyorum, eger samimilerse bu olay bittiginde ayni perpormansi tevhidi anlatmak ve tevhidi yasamak icinde gösterirler.
Arkadaslar bu mesajimi tekrarliyorum ve forumda bu yukarida görüslerime paralel olan müslümanlari demokratlikla taguta destekle suclayan kisileri gördügüm an uyarmaksizin süresiz banlayacagim.
Ve bu konuda mesaji rapor edip bana linkleri gönderirseniz gördügüm an isleme sokacagim.