Forumu takip eden Akkoyunlular için cımbzladım !
Vaşingtoda safları sıklaştırmışlar !
Şakirdizmde Cumhuriyet ve Demokrasi herşeyden önce geliyor diyebilir miyim ki Esada destek verileeğine göre?
Ne de olsa karıncalarda cumhuriyetçi imiş :ahaboleoldum
Esad’a dedik ki - Hürriyet PLANET
Yüzüne bakmadım
10 ay uğraştık. Son gidişimde (8 Ağustos 2011) büyük risk alarak gittim. O fotoğraf karesini hatırlarsanız yüzüne bakmadan konuştum. Çünkü oraya gittiğim saatlerde Humus’ta, Hama’da Sayın Başbakan’ın ve benim aleyhime sloganlar atılıyordu. O son görüşmede halkın sesine kulak vermesi ve 8. Maddeyi değiştirmesi gerektiğini anlattım. Başbaşa geçirdiğimiz 3 saatte, ‘Seçimde size destek vereceğiz yeter ki, askeri çek, siyasi sürecin önünü aç’ dedim.
...
El Nusra’yı El Kaide gibi görüyoruz
Washington görüşmesinde pozisyonlar netleşti. Biz onlara hep söyledik; El Nusra oradaki bataklığın bir sonucu. Ama devamlı ondan bahsetmek büyütme etkisi yapıyor. Başta 500-600 kişilik kontrol edilebilecek bir grupken bugün 5000-6000 kişi oldular. Yani terör örgütü ilan etmeleri faydadan çok zarar getirdi. Yoksa biz El Nusra’yı El Kaide’yi nasıl görüyorsak öyle görürüz.
Vaşingtoda safları sıklaştırmışlar !
Şakirdizmde Cumhuriyet ve Demokrasi herşeyden önce geliyor diyebilir miyim ki Esada destek verileeğine göre?
Ne de olsa karıncalarda cumhuriyetçi imiş :ahaboleoldum