Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Davutoğlu

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Forumu takip eden Akkoyunlular için cımbzladım !

Esad’a dedik ki - Hürriyet PLANET

Yüzüne bakmadım

10 ay uğraştık. Son gidişimde (8 Ağustos 2011) büyük risk alarak gittim. O fotoğraf karesini hatırlarsanız yüzüne bakmadan konuştum. Çünkü oraya gittiğim saatlerde Humus’ta, Hama’da Sayın Başbakan’ın ve benim aleyhime sloganlar atılıyordu. O son görüşmede halkın sesine kulak vermesi ve 8. Maddeyi değiştirmesi gerektiğini anlattım. Başbaşa geçirdiğimiz 3 saatte, ‘Seçimde size destek vereceğiz yeter ki, askeri çek, siyasi sürecin önünü aç’ dedim.
...

El Nusra’yı El Kaide gibi görüyoruz
Washington görüşmesinde pozisyonlar netleşti. Biz onlara hep söyledik; El Nusra oradaki bataklığın bir sonucu. Ama devamlı ondan bahsetmek büyütme etkisi yapıyor. Başta 500-600 kişilik kontrol edilebilecek bir grupken bugün 5000-6000 kişi oldular. Yani terör örgütü ilan etmeleri faydadan çok zarar getirdi. Yoksa biz El Nusra’yı El Kaide’yi nasıl görüyorsak öyle görürüz.

Vaşingtoda safları sıklaştırmışlar !

Şakirdizmde Cumhuriyet ve Demokrasi herşeyden önce geliyor diyebilir miyim ki Esada destek verileeğine göre?

Ne de olsa karıncalarda cumhuriyetçi imiş :ahaboleoldum
 
M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bunlara söylenecek söz yok.Esad şerefsizi bebeklere kadar katletsin halka yardım eden Nusret cephesi terörist olsun.Bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.Akplilerin çoğu güya Nusret cephesini destekliyormuş.Ulan başbakanınız bakanlarınız Nusret cephesine bakış açısına bir bakın.
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yeni bi süreç başladı , ABD ÖSO'na laik demokratik rejim doürultusunda askeri eğitim veriyor , Kürtçüler Barzani komutasında zaten ABD' nin emrinde ,kuzeyde Akkoyunlu müteffikleri ile beraber hareket ediyor ve Nusrete karşı silahlanmaya devam ediyor, öte yandan son 1 aydır Akkoyunlu hükümeti açıkça Nusrete karşı cephe almaya başladı böylece israil özürü hedefine ulaştı. Bunlar başlangıç aşaması . Son zamanlarda ABD'nin Esad'lı çözümden bahsetmesi söz konusu , zaten genişletilmiş lübnan fikri de BOP'un bir parçası . Aşşağısı zaten İsrail ürdün Suud falan,, tahtı kurtarmak için israil askeri şehadet getirsin diyebilecek kafadakiler bulunmakta ... Çember tamamlanmış görünüyor ....
 
Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ne de olsa karıncalarda cumhuriyetçi imiş :ahaboleoldum[/QUOTE]

Bu Said i Kurdi'nin Lafı değil mi ? :)
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İtinayla gaz alınır , ittihad yapılır,

Bozda: "Hizbullah adn Hizbueytan yapsn" - Hrriyet GNDEM
Bozdağ: "Hizbullah adını Hizbuşeytan yapsın"


Bekir Bozdağ, "Hizbullah'ın adını değiştirmesi lazım, 'Hizbuşeytan' yapması lazım. Hem adınıza 'Hizbullah' diyeceksiniz hem de tanımadığınız bilmediğiniz masum kadınları, çocukları, yaşlıları öldürmek için cihat ilan edeceksiniz, böyle bir saçmalık, anlayış olabilir mi?" dedi.




spacer.gif

6. Milletlerarası Risale-i Nur ve İttihad-ı İslam Sempozyumu, Arena Spor Salonu'nda yapıldı. Yerli ve yabancı konukların yer aldığı sempozyum, Kur'an-ı Kerim okunması ve İslam birliğinin önemine işaret eden video gösterisi ile başladı.
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hizbusseytan kelimseni bu forumdan ogrenip soylemis olmasin. :):D

Once hizbusseytan . Sonra nusrayi reddetme. Ardindan kaideyi de reddetme.

Sizin ABD ve Israilden baska dostunuz yok.biz de biliyoruz.

Oraya buraya kivirtip durmayın. Bir ordasiniz bir burda. Gormuyormusunuz islam ustunuze ustunuze geliyor.

Kimisi soz soylemek icin abd ye, kimisi sozunu tutmak icin suriyeye gidiyor.
 
Üst Ana Sayfa Alt