Ben bir yerde birşey okudum, bunun doğru mu, yanlış mı olup olmadığına bana yardımcı olur musunuz. "
Müslümanlar yerel siyasi sisteme katılmazlarsa, yasalar Müslümanların hiçbir katkısı olmadan yazılacak ve Müslümanların hiçbir katkısı olmadan uygulanacaktır.
Ve Müslümanlar kendilerini tamamen İslam karşıtı bir kültürün içinde bulacaklar ve “ah, keşke bir şeyler yapılabilseydi” diyecekler, sanki bunu tembelce olmasına izin vermemişler gibi.
Oy kullanmamak bence kötü bir fikir. Bunun helal mi haram mı olduğunu bilemem ama orada oturup, bulunduğunuz bölgedeki Müslümanların korunmasını sağlamaya çalışmamak doğru bir davranış olduğunu düşünemiyorum." ve bir diğeri "Oy vermek haram değildir. Tüm adayları inceleyin ve en iyisine oy vermeye çalışın." İki kötüden, iyi olanı seçme ilkesini anlatıyorlar sanırsam. Ama geçerli olur mu bilmiyorum böyle bir şeyde? bir diğer yorum tezat oluşturması için. "
İnsanlara seçimlerde oy kullanmamalarını söylediğinizde, aslında yozlaşmış kişilerin yönetici olmaları için daha fazla alan açılmasını haklı çıkarıyorsunuz. Benim şehrim Müslümanların çoğunlukta olduğu bir şehir ve biz, yozlaşmamış bir bakana en fazla oyu verdik ve sonuç olarak, yozlaşmış birine karşı oldukları halde, toplumumuz için 100 kat daha iyi sonuçlar elde ettik. İslam hakkındaki dogmatik, otoriter ve yanlış görüşleriniz İslam'ı bir bütün olarak temsil etmiyor ve sizin, Müslümanların gerçekten beyinsiz yaşadığını ve yaşaması gerektiğini düşünen insanlardan biri olduğunuz açıkça ortada. Bu utanç verici, primatlara benzeyen ve insanlık dışı bir düşünce.
Bu argümanı savunanların Müslüman bir ülkeye hicret etmeyi teşvik ettiklerini söylemeye gerek bile yok, ama mesele de bu. Her Müslüman, hükümdarları yüzünden Müslüman bir ülkeye hicret edemez, hatta hicret etmek istemez bile." Birazcık saçma ama, bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir çok aklımı kurdalayan birşey.
Reddit, ve birkaç Forumda açıklamaya çalıştım fakat downvote (Kin kustular Batılı müslümanlar.) Yani bilemiyorum.