Ben onu kırarım VPN flan var Amerika'da konumunu yaparsın hemen discord girersin diğer yöntemde modlu discord kullanmaktır abdulmuizz fida bu sitede neden reklam var reklam engelleyici 20 tane reklam var diyor İslam tr girişte 1 reklam 1 takipçi bulundu yazıyor ben adguard kullanıyorumDiscord Yasaklandı
Ülke genelinde Tüm Discord'a erişim yasağı getirildi.
Eminmisin ben şuana kadar hiç reklama rastlamadım. Adguardin kendi reklamo olabilirBen onu kırarım VPN flan var Amerika'da konumunu yaparsın hemen discord girersin diğer yöntemde modlu discord kullanmaktır abdulmuizz fida bu sitede neden reklam var reklam engelleyici 20 tane reklam var diyor İslam tr girişte 1 reklam 1 takipçi bulundu yazıyor ben adguard kullanıyorum
Bence az bile. Geçen bir kardeşin yazdıkları doğru bence. Bot hesaplarin önüne geçmek için farkli aksiyonlar alinabilir.Yeni giriş yapan kişi için günlük 10 mesaj pek iyi değil premium özelliklerimi? getireceksiniz İslam tr şu hayli ile kalması daha iyidir
Adguard reklam yoktur adguard reklam engellemek ve takipçi engellemek tehdit engellemek için üretildiEminmisin ben şuana kadar hiç reklama rastlamadım. Adguardin kendi reklamo olabilir
O zaman forumda neden reklam çıkıyor diyorsun. Bende ondan olabilir diyorum. Kesin ondandır demiyorum.Adguard reklam yoktur adguard reklam engellemek ve takipçi engellemek tehdit engellemek için üretildi
Gizli reklam var yalan söylemiyorumO zaman forumda neden reklam çıkıyor diyorsun. Bende ondan olabilir diyorum. Kesin ondandır demiyorum.
Özür dilerim tek satırlık yazayım kısa kisa yazmayayımYorum yaparken lütfen üst üste yeni yorum eklemeyin. Eğer düzenleme açıksa önceki mesajınızı düzenleyerek üzerine ekleme yapın.
Forumda reklamlı bir alan görebiliyor musunuz? Bende reklam engelleyici kullanıyorum ve bu sitede sadece 1 tane tespit ediliyor. O da sitedeki aktif, haftalık, aylık ziyaretçi sayılarının takibi gibi işlemler için Google Analytics aracı. Bu reklam değil takip aracı olarak sayılıyor. Birçok sitede Google Analytics kullanılmakta.
Estağfurullah ne yalanıGizli reklam var yalan söylemiyorum
Kardeşim seni rahatsız etmek değil amacım özür dilerim İslam tr video yerlere girince 50 tane reklam ve takipçi bulunuyor onu yazdım bu kadarEstağfurullah ne yalanı
Merhaba akaid gibi kafam sorular olusursa nere yazmalıyım ben pek bilmiyorum İslam tr neresinde ne oldunu rastgele basıyorumYorum yaparken lütfen üst üste yeni yorum eklemeyin. Eğer düzenleme açıksa önceki mesajınızı düzenleyerek üzerine ekleme yapın.
Forumda reklamlı bir alan görebiliyor musunuz? Bende reklam engelleyici kullanıyorum ve bu sitede sadece 1 tane tespit ediliyor. O da sitedeki aktif, haftalık, aylık ziyaretçi sayılarının takibi gibi işlemler için Google Analytics aracı. Bu reklam değil takip aracı olarak sayılıyor. Birçok sitede Google Analytics kullanılmakta.
Anladım cezakallahu hayran bende her girdimde reklam bulundu yazınca reklam yok diyorsunuz ama engelleyici var diyor onu anlayamadım bide video gibi yerlerde reklam daha fazla çıkıyor otomatik hızlıca sayaç gibi 200 kadar gidiyor sanırım paylaşılan yerler reklamlı benim bir ara reklam bulaştı cihazı çok ısıtıyor heryerde çıkıyor rahatsız ettiysem özür dilerim yazdıklarımı kısa tutacağım bir arkadaşa yazar gibi yazıyorum WhatsApp da pespese yazılıyor büyük metin şeklinde yazanı fazla görmedim bu şekilde yazarsam sorun olmaz galiba.Yorum yaparken lütfen üst üste yeni yorum eklemeyin. Eğer düzenleme açıksa önceki mesajınızı düzenleyerek üzerine ekleme yapın.