Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim Cami imamlarının arkasında namaz kılınıp kılınamaması şartlar dahilinde verilen linkte ( İlmi Konu - Cami İmamlarının Arkasında Namaz Kılmak (Kılabilmek) ) açıklanmış. Tamamen kılınmaz da değil, tamamen kılınır da değil. Maaş almasından dolayı kılınmaz denmiyor. Öyle olsa cami imamlarının arkasında kılınmamasında seçenek olmaz. Bu sebeble yazıyı sonuna kadar dikkatlice okuyun.
Soru : Ebu Musab : Selamunaleyküm. Akidesini bilmediğimiz Müslüman'ın arkasında namaz kılmamazlık yapılmaması gerekiyor diye biliyorum. Öğrenciyim ve kaldığım yurtta Diyanet'in görevlendirdiği bir imam var. İmam sohbette bize Bediüzzaman Said Nursi'den örnekler veriyor ve Allah'ı anlatırken...
Bu gün hutbe 15 temmuzla ilgiliydi. Diyanet hakkında bir şeyler söyleyeceğim ama durduk yere siteyi kapatırlar susmak daha hayırlı. Ne gevurla derdim var nede mecusiye kinim. Sevemedim ikiyüzlüleri. Bu ikiyüzlüler varken gevurda mecuside riyakarlar kadar zarar vermiyor sanki islam dinine.