Dostun Varsa Kaybetme Böylesini
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 19 Kas 2007 #5 Saner :) ' Alıntı: bunlara bakacak olursak dostum yok!!! Genişletmek için tıkla ... Bencede :uzgunumm
Saner :) ' Alıntı: bunlara bakacak olursak dostum yok!!! Genişletmek için tıkla ... Bencede :uzgunumm
Çevrimdışı rucane İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #8 Olmazmı Halid kardeşim Hz Ebubekir Bunu en Güzel örnegi Zamanımnızda tabi zor Hz Ebubekir bulmak ama inan dost vardır bunu bil örnekle sabit
Olmazmı Halid kardeşim Hz Ebubekir Bunu en Güzel örnegi Zamanımnızda tabi zor Hz Ebubekir bulmak ama inan dost vardır bunu bil örnekle sabit
V Çevrimdışı vuslatım Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #10 bence de dost denen bişey yok olsa karşılasırdık herhalde
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #11 simurg ' Alıntı: bence de dost denen bişey yok olsa karşılasırdık herhalde Genişletmek için tıkla ... :kil :kil :kil hocam dostun kötü gününde belli olur...
simurg ' Alıntı: bence de dost denen bişey yok olsa karşılasırdık herhalde Genişletmek için tıkla ... :kil :kil :kil hocam dostun kötü gününde belli olur...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #13 temin_dari ' Alıntı: simurg ' Alıntı: bence de dost denen bişey yok olsa karşılasırdık herhalde Genişletmek için tıkla ... :kil :kil :kil hocam dostun kötü gününde belli olur... Genişletmek için tıkla ... :crycry
temin_dari ' Alıntı: simurg ' Alıntı: bence de dost denen bişey yok olsa karşılasırdık herhalde Genişletmek için tıkla ... :kil :kil :kil hocam dostun kötü gününde belli olur... Genişletmek için tıkla ... :crycry
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #14 söylenecek bişi :buneya siz daha yalnız kalmamışsınız hiç... :kil
Çevrimdışı rucane İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #15 kalmamış olurmuyuz kardeşim 14 senedir gurbetteyiz
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #16 Gurbette olmak daha bi güzel sevnlerin kıymetleniyor senin de onların da öyle değilmi abi :güldüm...
Çevrimdışı rucane İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #17 öylede ama kardeşim artık bıktık vallahi
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Kas 2007 #18 Allah yardımcın olsun abi de sen yarı ettin biz daha yeni başladık fikir değiştirme...