İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maşALLAH haftanın birincisi temin dari kardeşim .nerelerdeydin gözlerimiz seni aradı kardeşim bayadır yoktun....duanı göndereyim buyur kardeşim.........
Rabbim sıkıntılarını FİRDEVS karşılığı olmak üzere satın alsın...
Seni ve bizleri kendisinden başka kimseciklere muhtaç etmesin,kendisine muhtaç olmakla bizi zengin kılsın!.......aminnnnnnn
Selametle...
[size=16pt] selamu aleykum kardeşlerim biraz ara verdikten sonra tekrar ezber dersine döndük.....bu haftadaki duamız ibrahim as ın duası ........biraz uzun bu sebebten ezberleme süresi 2 hafta......ALLAH ccü zihin açıklığı versin namazlarımızda bu duaları okuyabiliriz unutmamak için güzel olur .hadi kolay gele selametle
"Rabbimiz! Ben çocuklarımdan kimini, namaz kılabilmeleri için Senin kutsal evinin yanında, ziraata elverişsiz bir vadiye yerleştirdim. Rabbimiz! İnsanların gönüllerini onlara meylettir, şükretmeleri için onları ürünlerle rızıklandır."
"Rabbimiz! Doğrusu Sen gizlediğimizi de, açığa vurduğumuzu da bilirsin. Yerde ve gökte hiçbir şey ALLAH'tan gizli kalmaz."
Kocamışken, bana İsmail ve İshak'ı veren ALLAH'a hamdolsun. Doğrusu Rabbim duaları işitendir."
Rabbim! Beni ve çocuklarımı namaz kılanlardan eyle. Rabbimiz! Duamı kabul buyur."
"Rabbimiz! Hesap görülecek günde, beni, anamı babamı ve inananları bağışla."*
....Amiiinnn....Amiiinnn....Amiinnnn...
:bayıldım bildiğim yerden çıktı. Tekrarlamış oldum, manasınıda ezberlemiş oldumm
Allahh celle celalühü razı olsun inşaallahh..
allah ikinizdende razı olsun allah ccünün gir cennetme dediği kullarından olursunuz inşallah........evet arayı baya uzattım biliyorum şu aralar çok yoğun geçiyor hayatım pek bilgisayar başına geçemiyorum..hakkınızı helal edin
"Rabbim! Küçükken beni yetiştirdikleri gibi sen de onlara merhamet et!"
gördüğünüz gibi çok kısa tüm forum üyeleri ezberler artık ..... hadi ezberleyelim anne ve babamıza dua edelim.ezberlediğinize dair yazılarınızı göndermeye unutmassınız inşALLAH.selametle
maşallah subhanallah ne güzel ...Rabbim seni dünya ve ahirette hiç darda koymasın..olaki bir sıkıntın olurda bittim allahım dediğin anda yüce allah sıkıntını gidersin inşallah.....selametle
hmmm.. ne güzel buda bildiğim ayetti isterseniz ayetini tamamını verelim balam yaa daha güzel olmaz mı_? :cimcime1 :güldüm
maşALLAH subhanALLAH ne güzel ...Rabbim seni dünya ve ahirette hiç darda koymasın..olaki bir sıkıntın olurda bittim ALLAHım dediğin anda yüce ALLAH sıkıntını gidersin inşALLAH.....selametle
hmmm.. ne güzel buda bildiğim ayetti isterseniz ayetini tamamını verelim balam yaa daha güzel olmaz mı_? :cimcime1 :güldüm
selamu aleykum kardeşlerim bu haftanın ezber dersini veriyorum yine kısa bir dua ALLAH muavfak eylesin .dualarınızı kabul buyursun
[size=22pt] بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
سُبْحَانَ رَبِّنَا إِنْ كَانَ وَعْدُ رَبِّنَا
Rabbimizi tesbih ederiz. Rabbimizin vadi mutlaka yerine getirilir.