Kardeşimizin vesilesi ile genel bir dua yapmak isterim....
Bismillahirrahmanirrahim....
Allah'ın adıyla başlarım,adıyla başlanılması gerekenin adıyla başlarım.Ona hamdederim,ondan yardım isterim,ondan bağışlanma dilerim...
Allah'tan başka ilah olmadığına şahitlik ederim.Onun tek olduğuna,hükmünde ortağı bulunmadığına şahitlik ederim.Yazdığım bu satırlarında bana bu şehadetimden dolayı şahitlik etmesini,bunu okuyan gözlerin şahitlik etmesini,bunu dillendiren dillerin buna şahitlik etmesini Yüce Allah'tan talep ederim...
Önderimiz,İmamımız,Güzel örneğimiz Allah Rasul'üne salat ve selam eylerim.O Rasul ki,Allah onunla insanları karanlıklardan aydınlığa çıkardı.O Allah ki,Allah onunla bize hidayet yolunu gösterdi.Salat ve selam O Rasul'e,Onun sevdiklerine,sahabesine,eşlerine olsun...
Allah'ım ümmet zayıf,ümmet yıpranmış.Allah'ım halk dinini unutmuş,dalalet kapıları açılmış.Kalplerde zikrin yok! Sana şükredenler az.
Allah'ın ümmete yardım et.Allah'ın zayıflara yardım et.Ey Merhametlilerin en merhametlisi,saflarımız ayrıldı saflarımızı birleştir.
Ey emri ile gökleri ve yerleri hükmü altına alan,onları idare eden Kayyum olan Allah'ım! Kalplerimiz ayrılık tohumları ve günahlar ile karardı bizi hidayet nuru ile ihya et!
Allah'ım işlediğimiz günahlardan dolayı,ellerimizin yaptıklarından dolayı karada ve denizlerde fesatlar çıkardık! Et-Tevvâb olan Allah'ım bizleri mağfiret et,rahmet kapılarını bize aç...
Allah'ım ümmetin ricali asli değerlerini unuttu ve dal meselelerde birbirleri ile okadar ihtilaf ettiler ki nihayet dinin aslında ihtilaf ettiler bu ihtilaf onları fırkalara böldü ve her fırka kendi elindeki ile sevindi...Allah'ım sen onları Kur'an ve Sünnet üzere birleştir...
Allah'ım ey Hay olan daima diri olan,uyumayan,uyuklamayan,noksanlıklardan münezzeh olan Allah'ım! bizler acil olana dünyaya razı olduk da ahireti bıraktık! Allah'ım bizi kime bırakıyorsun?
İsyan ve fucurla dolmuş nefislerimize mi?
Bize her an düşmanlık eden şeytana mı?
Yoksa bize düşmanlık da sınır tanımayan,senin dinini ağızlarıyla söndürmeye çalışanlara mı?
Allah'ım biz zayıfız,gücümüz yok...Bize güç ver...Bizi cennetine al! bize güç ver ki,yeryüzündeki sana kulluk edebilelim!
Allah'ım hastalarımıza güç ver Eş-Şafi olan sensin...bedeni ve kalbi rahatsızlıklarımızı gider ta ki sana kulluk edebilelim...
Yukarıda ismi geçen kardeşimizede merhamet et,hastalığını günahlarına kefaret kıl,ona şifa ver ve bu şifa ile sana itaati artsın,sana kulluğu,şükrü artsın ve onu müslümanların arasına dahil et dünya ve ahirette ya Rabbi!
Allah'ım ilmimizi,amelimizi,yakinimizi,fıkhımızı arttır....
Amin Ya Rabbi Amin...
-fehr-