İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşlerim benim aşırı uyuma sorunum var.Uykuya bir türlü doyamıyorum. Bu yüzden sabah namazlarına kalkarken dahi zorlaniyorum.Halsizlikte oluyor.Kendimi gün içerisinde yorgun hissediyorum.Bu konuda bildiğiniz bir dua var mı ? Ayrıca uykumun düzene girmesi için de dua edin bu kardeşinize.Rabbim sizlerden razı olsun.
Kardeşlerim benim aşırı uyuma sorunum var.Uykuya bir türlü doyamıyorum. Bu yüzden sabah namazlarına kalkarken dahi zorlaniyorum.Halsizlikte oluyor.Kendimi gün içerisinde yorgun hissediyorum.Bu konuda bildiğiniz bir dua var mı ? Ayrıca uykumun düzene girmesi için de dua edin bu kardeşinize.Rabbim sizlerden razı olsun.
Eslem Berire abla inşeAllah doktora gideceğim Kızılay'a kan vermiştim.Onlar kanı detaylı bir şekilde tahlil ediyorlarmış.O tahlillerden herhangi bir sorun çıkmadı ama gene de hastanede doktora muayene olacağım. inşeAllah düzelir bu durumum bana dua edin.
Allah şifalar versin kardeşim...Vitamin eksikliği olabilir genelde D vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor Allahu alem...Uykunun artanını Muhammed Taha ya gönder
Allah şifalar versin kardeşim...Vitamin eksikliği olabilir genelde D vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor Allahu alem...Uykunun artanını Muhammed Taha ya gönder
Ne zaman foruma gelsem şu saatlerde online oluyorsun ki sorunun kaynaklarindan biri gece uykusu almaman olabilir.
Bu da haliyle seni gunduz icin uykulu ve yorgun kilar.
Yok ben alıyorum diyorsan dunya ahvali sıkıntılarından kaçış da olabilir ki ben yaparim mesela. Canim sıkılsa hemen uyurum. Gibi gibi. Uyuma saatlerinin cetelesini tut. Kacta uyuyorsun, kac saat uyuyorsun,kaçta kalkiyorsunvs vs uyku duzenin ortaya cikinca sorunun köküde ortaya cikar.
Ne zaman foruma gelsem şu saatlerde online oluyorsun ki sorunun kaynaklarindan biri gece uykusu almaman olabilir.
Bu da haliyle seni gunduz icin uykulu ve yorgun kilar.
Yok ben alıyorum diyorsan dunya ahvali sıkıntılarından kaçış da olabilir ki ben yaparim mesela. Canim sıkılsa hemen uyurum. Gibi gibi. Uyuma saatlerinin cetelesini tut. Kacta uyuyorsun, kac saat uyuyorsun,kaçta kalkiyorsunvs vs uyku duzenin ortaya cikinca sorunun köküde ortaya cikar.
Erken uyusam da bende bu sıkıntı var maalesef. Küçüklüğümden beridir çok uyurum kolay kolay kimse kaldiramazdi beni.Annemden çok dayak yedim bu yüzden Uykumu bir düzene alacağım inşeAllah erken yatacağım bundan sonra birde doktora gideceğim müsait bir zamanda biiznillah.