Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Dua İsteyenler Buraya

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Amin Allah Razı olsun.Elbet vardır bir sebebi Derdi veren Allah şifasınıda verecektir biiznillah.

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah azze ve celle'nin rızası için,

Duamın kabul olması için dua edin. Hiç bu kadar yaklaştığımı hatırlamıyorum.

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
20161229_140531.jpg

Yoğun kar yağışıyla beraber İstanbul'a doğru yola çıktım. Dualarınızı esirgemeyin inşaallah.

Ekli dosyalar

• 20161229_140531.jpg
    20161229_140531.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 71
Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Alp Arslan Çevrimdışı

Alp Arslan

.
İslam-TR Üyesi
Kardeşlerim benim aşırı uyuma sorunum var.Uykuya bir türlü doyamıyorum. Bu yüzden sabah namazlarına kalkarken dahi zorlaniyorum.Halsizlikte oluyor.Kendimi gün içerisinde yorgun hissediyorum.Bu konuda bildiğiniz bir dua var mı ? Ayrıca uykumun düzene girmesi için de dua edin bu kardeşinize.Rabbim sizlerden razı olsun.

E Çevrimdışı

eslem berire

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşlerim benim aşırı uyuma sorunum var.Uykuya bir türlü doyamıyorum. Bu yüzden sabah namazlarına kalkarken dahi zorlaniyorum.Halsizlikte oluyor.Kendimi gün içerisinde yorgun hissediyorum.Bu konuda bildiğiniz bir dua var mı ? Ayrıca uykumun düzene girmesi için de dua edin bu kardeşinize.Rabbim sizlerden razı olsun.
Rutin bir kontrolden gectinzmi ,saglik sorununz kansızlıgınz varmı ?
Eger bir saglık sorununuz yoksa rukye olun hergün duzenli bakara suresini okuyun.
Çörekotu yagını sabah aksam kullanın
Ayrıca zeytinyagı kürü ve sirke kullanımını ihmal etmeyin.

Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Allah şifalar versin kardeşim...Vitamin eksikliği olabilir genelde D vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor Allahu alem...Uykunun artanını Muhammed Taha ya gönder:)

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Son düzenleme:
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi

Muhammed Taha ile paslaş :)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi

Ne zaman foruma gelsem şu saatlerde online oluyorsun ki sorunun kaynaklarindan biri gece uykusu almaman olabilir.
Bu da haliyle seni gunduz icin uykulu ve yorgun kilar.
Yok ben alıyorum diyorsan dunya ahvali sıkıntılarından kaçış da olabilir ki ben yaparim mesela. Canim sıkılsa hemen uyurum. Gibi gibi. Uyuma saatlerinin cetelesini tut. Kacta uyuyorsun, kac saat uyuyorsun,kaçta kalkiyorsunvs vs uyku duzenin ortaya cikinca sorunun köküde ortaya cikar.

Alp Arslan Çevrimdışı

Alp Arslan

.
İslam-TR Üyesi
Ne zaman foruma gelsem şu saatlerde online oluyorsun ki sorunun kaynaklarindan biri gece uykusu almaman olabilir.
Bu da haliyle seni gunduz icin uykulu ve yorgun kilar.
Yok ben alıyorum diyorsan dunya ahvali sıkıntılarından kaçış da olabilir ki ben yaparim mesela. Canim sıkılsa hemen uyurum. Gibi gibi. Uyuma saatlerinin cetelesini tut. Kacta uyuyorsun, kac saat uyuyorsun,kaçta kalkiyorsunvs vs uyku duzenin ortaya cikinca sorunun köküde ortaya cikar.
Erken uyusam da bende bu sıkıntı var maalesef. Küçüklüğümden beridir çok uyurum kolay kolay kimse kaldiramazdi beni.Annemden çok dayak yedim bu yüzden :) Uykumu bir düzene alacağım inşeAllah erken yatacağım bundan sonra birde doktora gideceğim müsait bir zamanda biiznillah.

Üst Ana Sayfa Alt