Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Dua İsteyenler Buraya

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
RABBİM,esaretten kurtarsın kardeşim her dem mücahid ve esir kardeşlerimi dualarımı eksik etmem RABBİM,darda,sıkıntıda zulüm altında bulunan hasta yaralı müslüman kardeşlerime şifa verip dertlerini gider Ey herşeye muktedir olan RABBİM amin

Kafirlerin şerrinden ve sevinmelerinden sana sığınıyoruz ALLAH'ım
 
Ç Çevrimdışı

çam ağacı

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bu müslüman kardeşinize yardım edin.Bir kaç yerde yine istedim dua bekliyorum sizlerden.

Bugün cuma namazını kılarken aklıma geldi dedim müslüman kardeşlerimden yardım isteyeyim

Geçmişi günahlarla dolu kumarda hayatını bitirmiş olarak yeni bir sayfa açtım hayatıma lütfen borçlarımın bitmesi Allahtan yeni bir kapı açması dileğiyle bana dua edin arkadaslar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
S Çevrimdışı

SÖZVERDİK

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Mucahidlere Dua Edelim İnşallah akhiler
r
1924348_1445042925774170_184515561371998243_n.jpg

10537124_1514864555413937_2733701112066415777_n.jpg
 
R Çevrimdışı

Rabbani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAH'a, İşid'e doğru yolu göstermesi için dua edelim kardeşlerim. Vallahi nusra ve işid birbirlerini vurduklarında aklıma şu geliyor; sanki ben abime karşı savaşıyormuşum gibi hissediyorum. Hariciler de olsa onlar İslam'a giriş anahtarını bildikleri ve onu söyledikleri için onlar Tefkir edilmez (ALLAHU ALEM) kardeşlerim. Ya Allah svt işid'i islah etsin, ya da haricilik metoduyla yürümeye devam edeceklerse Allah svt onları Mücahidlerin aracılığıyla helak etsin... Allahumme Amin, Ecmain.

O halde mü'minler içinden iki gurup çatışırsa veya savaşa girişirse, onlar arasında barışı sağlayın. Buna rağmen iki guruptan biri, diğerine haksız şekilde davranırsa, davranışını Allah'ın buyruğuna uygun hale getirinceye kadar, haksızlık yapan taraf ile mücadele edin. Eğer yaptıklarından vazgeçerlerse, adil bir şekilde aralarını bulun, hep insaflı ve adil davranın. Şüphesiz ki Allah, adaletle barış yapıp adaletle karar verenleri sever. Hücurat/9
 
yağmur@hicret Çevrimdışı

yağmur@hicret

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
S a. Ebu hureyre r.a. Rasulullah s.a.v. şöyle buyurdu: "Kulun Rabbine en yakın olduğu hal secde halidir ışte bu sebeple secdede cok dua etmeye bakin"
Yine Rasulullah s.a.v şöyle buyurdu: "Herhangi biriniz acele etmedikçe duası kabul edilir (kul acele ederek)Rabbime kaç defa dua ettim de duami kabul etmedi der.

Rabbim isteğinizi hakkınızda hayretsin kardesim amin..
 
Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ayyyse83

Üye
İslam-TR Üyesi
Nolur okuyup gecmeyin .Nolur dua edin allah için . Olmasını çok istediğim bisey var . Çok zordayim son iki yıldır. allahın yardımı artık nezaman ? Madem bidat ehlinin duası kabul olmaz ki benim etrafim galiba hep öyle . Sizler dua edin
 
Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Nolur okuyup gecmeyin .Nolur dua edin allah için . Olmasını çok istediğim bisey var . Çok zordayim son iki yıldır. allahın yardımı artık nezaman ? Madem bidat ehlinin duası kabul olmaz ki benim etrafim galiba hep öyle . Sizler dua edin
Allah hakkında hayırlısını versin kardeşim. Ama iki yıl geçti duam kabul olmadı diye de acele etme. Duaya devam et zamanla sınırlama, birde eğer duan gerçekleşmiyorsa da bunda da bir hayr vardır de, Allah bilir biz bilemeyiz.
 
zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
HAKKINDA HAYIRLIYSA ALLAH SANA İSTEDİĞNİ VERSİN İNŞAALLAH. İSTİHARE DUA VE NAMAZI UNUTULMAMALI KARDEŞ.
ALLAH RESULU BUYURURKİ İSTİHARE VE İSTİŞARE YAPAN ZARAR ETMEZ. MESELE AÇIK ZARAR YOK İNŞAALLAH
 
İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
Kur'an da geçen peygamberlerin (a.s ecmain) dualarını ve hadis kaynaklı Rasullullah(sav) ın dualarını bol bol oku bacım. Şüphesiz Allah her şeyin en iyisini bilir, duaları işiten kabul eden de o dur. İstediğin şekilde olmaz belki, Allah istediğinden daha iyisini verir, ya da ahirette mükafatını verir şüphesiz. Yediğine giydiğine söylediğine de dikkat et inşaaAllah.
 
Mercan Çevrimdışı

Mercan

Eski nick : Salih Kul
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm kardeşlerim,
50 gündür izmir ege Üniversitesinde tedavi görüyorum, yarın 2. Ağır kemoterapiyi alacağım. Şu mübarek saatlerde Rabbimden şifa, sizlerden de SALİH kardeşiniz için teheccüt namazı arkası isme özel samimi dualarınızı istiyorum. Uzun sabır isteyen bir süreç. Rabbim hepimizden razı olsun insallah, ben O' ndan razıyım. Hayırlı geceler.
 
M Çevrimdışı

Mshdv

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aleykumselam. Müslümanın başına bir hâyır gelirse kazanır, Müslümanın başına bir şer gelirse (ve sabrederse) yine kazanır. Müslümanın her durumu kazan-kazandır. Allah celle celaluhu canımızla,malımızla...imtihan edileceğimizi söylüyor. Sabredenlere müjdeler olsun! Allahu teala eş-Şafi ismiyle hastalığınıza şifa versin.
 
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Aleykum selam kardesim, Rabbim sana sifa versin Amin Amin Amin:) tez zamanda iyilesirsin inchaAllah;)
Rabbim tüm hastalara sifa versin Amin elimden sadece dua gelir:uzgnm:

allah kimseye tasiyamayacagi yükü yüklemez
 
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Üst Ana Sayfa Alt