Ebubekir Sifil, Rezil Oldu!

Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

Sabret nefsim Allah bizimle beraberdir..
İslam-TR Üyesi
Malumunuz bidat ve hurafe ehlinden olan ve insanları bu şekilde kandırarak yönlendiren tarikatçı ve bidatçı ebubekir sefil youtube ve yazdığı kitaplar dahil olmak üzere Şeyhülislam ibni teymiyye rahimehullah hakkında türlü iddialar da bulunmuştur. Allaha hamdolsun ki müslümanlar ibni teymiyye müdafasında bulunup sefilin yalancı ve iftiracı biri olduğunu ortaya çıkardı ABDULLAH SAMED ARAFACI sefilin iddialarına internetten makalelerle karşılık verdi. Durumu okuyan sefil ise verdiği cevaplarla adeta hezeyanını ortaya çıkardı.

6JX5N7.png

5DQMDj.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

İslam-TR Üyesi
Keşke müslümanların kafirleri yenme gayreti, birbirlerini yenme gayretinin zekatı kadar olsa.

İbni teymiyye radiyallahuanh bir mazlum garip alimdir. Aradan kaç asır geçmesine rağmen bu sifil gibi firavun sihirbazları tasavvuf erbabının onca şirk sözünü tevil ederken utanmadan hayasızca ibni teymiyye radiyallahuanha mücessime iftirası atıyorlar. Üstelik bunu utanmadan ibni teymiyyenin kitaplarından cımbızlayarak yapıyorlar mehmed emin akın hocanın dediği ibni teymiyye bir dava bir derya CİHAD ETMİŞ, ZALİM SULTANIN KARŞISINDA DİK DURMUŞ, HAPİSHANEDE ÖLMÜŞ BİR ALİM. Sen ise tağutun karılı kızlı üniversitesinde çalışan ve maaş alan bir soytarısın önce bir haddini bil.

f471h Çevrimdışı

f471h

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İbni teymiyye radiyallahuanh bir mazlum garip alimdir. Aradan kaç asır geçmesine rağmen bu sifil gibi firavun sihirbazları tasavvuf erbabının onca şirk sözünü tevil ederken utanmadan hayasızca ibni teymiyye radiyallahuanha mücessime iftirası atıyorlar. Üstelik bunu utanmadan ibni teymiyyenin kitaplarından cımbızlayarak yapıyorlar mehmed emin akın hocanın dediği ibni teymiyye bir dava bir derya CİHAD ETMİŞ, ZALİM SULTANIN KARŞISINDA DİK DURMUŞ, HAPİSHANEDE ÖLMÜŞ BİR ALİM. Sen ise tağutun karılı kızlı üniversitesinde çalışan ve maaş alan bir soytarısın önce bir haddini bil.
Ben hocaların ve alimlerin sünnet ve ayet temeline dayalı sohbetlerinden faydalanıyorum. İslam ve Müslümanların çıkarları için bir taşı yol ortasından alıp yol kenarına koyacak kadar amel eden gelmiş geçmiş herkesten Allah razı olsun. Onların birbiri ile uğraştıkları içerikleri görünce onlara selamet dileyip kapatıyorum. Aşırı tekfir hastası Ebu Hanzala’nın tövbe konusunda ki videosundan istifade ederken palyanço Cübbeli Ahmet'ın sünnet ile ilgili sohbetletinden istifade ettiğim oldu. Bunlar birbiri ile uğraşınca hemen kapatıyorum. Haset ve fitneyi Allah bizden uzak tutsun. Allah Müslümanları doğru yolda birleştirsin.

Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

İslam-TR Üyesi
f471h Çevrimdışı

f471h

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi