Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir parmak boğumundan küçüktür ama 1-2 metre kadar zıplarlar. İnsanlara zararı yoktur. Bu kadar küçük bir bedenle bu kadar çok ayrıntı içeren başka bir canlı yoktur.
Bir parmak boğumundan küçüktür ama 1-2 metre kadar zıplarlar. İnsanlara zararı yoktur. Bu kadar küçük bir bedenle bu kadar çok ayrıntı içeren başka bir canlı yoktur.
Youtubeden baktim ben ya minik bir seymiş
Ustune zipladi mi parmaginla firt diye atsan 2 metre de o ziplar ucar gider
Hayvanin gozleri guzelmis ama boncuk gibi.
Gerci ona hayvan denmez ya anahtarlik yap gezdir oyle.
Bende yeni taniştim gerçi. Ustume atlasa cıyaklarim o ayri.
kardeşler burası geyik muhabbeti yapılacak bir mecra değil aksine ciddi bir müessesedir.
boş iş ve sözleri terketmek müminin imanının gereğidir.şüphesiz nasihat müminlere fayda verir.
kardeşler burası geyik muhabbeti yapılacak bir mecra değil aksine ciddi bir müessesedir.
boş iş ve sözleri terketmek müminin imanının gereğidir.şüphesiz nasihat müminlere fayda verir.