Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen Mehmet emin akın hoca bu.lafını esirgemez hakkı söyler.biraz önce aldım salavat yağcılık mı kitabına iki göz gezdirdim.içeriği zengin duruyor ve Mustafa islamoğluna yüklenmiş
İnşaallah okuduğumda bahsetmeye çalışacağım
İbrahim Oruç, paylaşımlarını beğendim ve sık takip ettiğim birisiydi. Arapça ve dolayısıyla Kur'an ile ilgili kelime incelemeleri bazında yazılmış bir eser.
Çok merak ettiğim ve beni heyecanlandıran bir kitaptı. Elhamdulillah nasip vakti şimdi imiş.
Ekli dosyayı görüntüle 28062
İbrahim Oruç, paylaşımlarını beğendim ve sık takip ettiğim birisiydi. Arapça ve dolayısıyla Kur'an ile ilgili kelime incelemeleri bazında yazılmış bir eser.
Çok merak ettiğim ve beni heyecanlandıran bir kitaptı. Elhamdulillah nasip vakti şimdi imiş.
Ben arapça ya aşırı hayran olduğum için çok güzel )))
Ve evet zor bir dil tabii ama özellikle sarf dediğimiz (kelime kökleri, türemeler vs) kısmı benim için çok eğlenceli kitap da işte bu manada ele alınmış biraz. Okumaya başlayınca alıntı yapacağımdan emin olabilirsin ))))
Ben arapça ya aşırı hayran olduğum için çok güzel )))
Ve evet zor bir dil tabii ama özellikle sarf dediğimiz (kelime kökleri, türemeler vs) kısmı benim için çok eğlenceli kitap da işte bu manada ele alınmış biraz. Okumaya başlayınca alıntı yapacağımdan emin olabilirsin ))))
Almadim henuz ama az once gordum
Alman coğrafyacı Johann Hübner’in (ö. 1731) Kurtze Fragen Aus der Neuen und Alten Geographie adlı eserinin Osman b. Abdülmennân (ö. 1785) tarafından hazırlanan Türkçe tercümesi Tercüme-i Kitâb-ı Coğrafya yayımlanmış.